OUAT Convention: Vancouver 2017

0
18
megtekintések

Ezen a hétvégén – március 24. és március 26. között – került megrendezésre a hivatalos OUAT CON, Vacouverben. A sorozat képviseletében megjelent JENNIFER MORRISON (Emma Swan), LANA PARRILLA (Regina Mills), COLIN O’DONOGHUE (Killian “Hook” Jones Kapitány), BEVERLY ELLIOTT (Nagyi), LEE ARENBERG (Leroy/Morgó), GIL McKINNEY (Eric herceg), KEEGAN CONNOR TRACY (Kék Tündér), MICHAEL COLEMAN (Vidor), ADAM CROASDELL (Brennan Jones) és KAREN DAVID (Jázmin hercegnő). A poszt a napokban még frissülhet, ha új információk kerülnek elő, így érdemes később is visszanéznetek!
 

A rendezvényen készült képeket már elérhetitek a facebook oldalunkon és [ide kattintva] a galériában.

 
Érdekességek:

  • Colin eltörte a lábát a musical epizód utolsó forgatási napján.
  • Jennifer is megerősítette, hogy még mindig nem érkezett meg a hivatalos berendelés a hetedik évadra, így nem tudott válaszolni a kérdésre, hogy mi lesz Emma sorsa a folytatásban.
  • Nem volt szereplőválogatás Emma szerepére, az írók egyszerűen felkeresték Jennifert és nekiadták a szerepet.
  • Jennifer kedvenc jelenetei azok, amiket Colinnal közösen forgatnak, de a legnagyobb kedvence még nem került adásba.
  • Az érzelmes jeleneteket nem könnyű leforgatniuk, mert sokszor órákon át kell zokogniuk a felvételek miatt. Az egyik legmegterhelőbb jelenet Jen számára az első évad vége volt, amikor Emma azt hitte Henry meghalt, illetve egy olyan jelenet, amiről még nem beszélhet, mert még nem került adásba. Colinnak az egyik legmegterhelőbb az volt, amikor Emma megölte Hook-ot, ami nem csak érzelmileg volt megterhelő, de fizikálisan is, hiszen nagyon hideg volt és rengetegszer újra kellett venniük.
  • Adam és Eddy (a sorozat írói) már az elsó közös jelenetüknél kiszúrta, hogy milyen erős kémia van Jen és Colin között.
  • Jennifer régebben nézte a műsort, de nehezen tudott kívülállóként tekinteni rá, ezért már évek óta nem nézi élő adásban.

 
Videók:
 

 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!