Musical epizód és CaptainSwan spoilerek

0
10
megtekintések

Már megkezdődtek a 6×20-as musical epizód munkálatai, aminek kapcsán a sorozat írói, Adam Horowitz és Eddy Kitsis az ETOnline csapatának meséltek el újabb részleteket kedvcsinálónak. A producerek azt ígérték az epizód jelentős része lesz a műsor mitológiájának és sok romantikus meglepetést tartogat a rajongóknak!
 
“Szeptember környékén kezdtük el megtervezni ezt. Megismertünk két zeneszerzőt, Alan Zacharyt és Michael Weinert, akik nagy rajongói a sorozatnak és az ABC összehozott velük, mivel a rajongók már hat évad óta vágynak egy zenés epizódra.” – nyilatkota Kitsis. “Nagyon izgatottak vagyunk miatta, régóta dolgozunk már ezen. Ami szintén nagy munka volt számunkra, hogy ezt az epizódot is a műsor részévé varázsoljuk és ne csak egy önálló, “speciális” epizód legyen.” – tette hozzá Adam Horrowitz, amivel megcáfolt sok rajongói elméletet, miszerint a musical epizód talán csak valami alternatív valóság vagy egy furcsa álom lesz. Úgy tűnik ez is egy igazi epizód lesz, ami fontos szerepet tölt majd be a történet előrehaladásában.
 
“Fontos része lesz a történetnek, nagy dolgok történnek ebben az epizódban. Őszintén, ez volt a legnagyobb nehézsége a musical epizódnak. Sosem akartunk egy különálló, pihentető részt, ahol énekelnek aztán visszatérni a rendes történetre. Azt akartuk, hogy tényleg a történet része legyen, így jól ki kellett fundálnunk ezt az évadot.” – erősítette meg Adam. “És ami vicces még, hogy ez az utolsó előtti epizód ebben az évadban, tehát végülis a musical epizód vezet el minket a fináléhoz.” – teszi hozzá Eddy.
 
Az epizód forgatásait a múlt héten kezdték meg Vancouver-ben, és összesen hét dal csendül majd fel benne, többek között egy Emma szólóval. Azt is megerősítették már, hogy Regina is mikrofont ragad, de vajon Hook is kiereszti a hangját? Adam erre is válaszolt: “Colin is énekel.” Azt persze nem árulták el, hogy pontosan mit énekel majd. (Esetleg egy duettet Emmával a CaptainSwan rajongók örömére?) “Szeretnénk hagyni pár meglepetést a rajongóknak. De annyit mondhatunk, hogy a musical epizódot mi is rajongóként közelítettük meg. Mit látnának szívesen a rajongók, kit szeretnének énekelni hallani? Szóval sosem lehet tudni. Ez a műsor a reményről szól, talán ha eléggé reménykedtek a duett is megtörténik…” – válaszolták titokzatosan az írók.
 
Akárhogy is, azt bizton kijelenthetjük, hogy az évad második fele sok romantikus pillanatot tartogat a CaptainSwan páros számára. “Azt elárulhatjuk, hogy kettejük között játszódik majd az évad második felében, az eddigi hat évad talán legromantikusabb jelenete.” Persze a rajongók az első előzetesben felbukkant kósza gyűrű után eljegyzésre számítanak, de vajon valóban így is lesz? “Az évad őszi fele után megmutattunk egy gyűrűt. Szóval ezt a gyűrűt valaki meg is fogja kapni. De az lehetne akár Henry és Violet is, hiszen épp túlestek az első bálon…” – felelték titokzatosan az írók.
 
Várjátok már a musical epizódot? Hát a hat évad legromantikusabb jelenetét? Szerintetek tényleg egy Emma&Hook eljegyzés lesz az?
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!