Mi lesz Robinnal és Gideonnal?

0
11
megtekintések

Tegnap megkezdődött a hatodik évad tavaszi fele és már a premier epizód is több nyitott kérdést hagyott maga után, így screenertv leült a sorozat íróival, hogy a folytatásról kérdezzék őket. A cikk spoileres a 6×11-es epizód eseményeire nézve, tehát aki még nem nézte meg az új részt, az csak saját felelősségre olvassa el!
 
Mit árulhattok el Robin szerepéről a hatodik évadban, most hogy visszatért Storybrooke-ba Regina oldalán?

Adam: Velünk marad egy darabig. Lesz egy történetszála, ami játékba kerül. Azt hiszem küszködni fog vele, hogy ebbe az új világba került és Regina vele együtt szenved. Nem lesz egyszerű helyzet, de remélhetőleg izgalmas, érdekes és mókás lesz a nézőknek.

Eddy: Szerintem ez mindkettejüket arra készteti, hogy magukba nézzenek és megkérdőjelezzék amit látnak. Robin a tiszta lapért jött ide, de folyamatosan emlékeztetik egy halott fickóra, aki úgy tűnik sokkal jobb ember volt nála. Regina mióta kizárta a sötétséget magából azért küzd, hogy tovább lépjen, de mindig próbatétel elé kerül. Azt hiszem ez is egy ilyen próba.
 
Az öreg Killian nagyon vicces volt. Miért döntöttetek úgy, hogy így kifigurázzátok őt a kívánság világban?

Eddy: Az egyik, amit nagyon szeretünk ebben a műsorban, hogy úgy tekintünk rá, mint egy utazásra. Mindig lesz veszély, mindig lesz olyan, ami elszomorít, de lennie kell mókának is, ami megnevettet. Láttuk Hófehérkét és Charmingot öregen és elgondolkodtunk “Mi történhetett Hook-al?”. Nem sikerült bosszút állnia Zörgőn, szóval elengedte magát. Persze ő nem tud róla, ha tükörbe néz még mindig tökéletesnek látja magát. Tetszett az ötlet és Colin is teljes szívvel elfogadta. Vicces, mert a felvételek közben Jennifer és Eion (Emma és August) nem bírta megállni nevetés nélkül, de Colin nem esett ki a szerepéből. Az öreg, részeg Hook nagy kedvencünk.
 
Mint kiderült, Gideon nem csak hidegvérű gyilkos, hanem megvan a maga nemes küldetése. Mit árulhattok el a személyiségéről és a küldetéséről?

Eddy: Mindig azt mondtuk a műsorban, hogy a gonoszság nem születik, hanem létrehozzák. Mindegy, hogy gonosztevő vagy hős, mindenki azt hiszi a jó ügyért cselekszik. Gideon esetében azt akartuk, hogy az emberek megértsék, hogy sokkal bonyolultabb jellem, mint hinnénk.
 
Látni fogjuk a Fekete Tündér birodalmát és azt, hogy tette ilyenné Gideont?

Eddy: Két visszaemlékezés lesz, az egyik Gideoné a másik pedig a Fekete Tündéré. Elmondjuk hogy lett Gideon 28 éves egyetlen epizód alatt és a Fekete tündér eredettörténetét, hogy mi a helyzet vele és miért mondott le Zörgőfürgéről. Szóval körül fogjuk járni a birodalmát minden szempontból és reméljük, hogy minden kérdést megválaszolunk, amire a közönség kíváncsi.
 
Gideon felbukkanása milyen hatással lesz Belle és Gold kapcsolatára?

Eddy: Belle és Gold már jó ideje vitában áll, de most úgy tűnik mindketten ugyanazt akarják. Egyikük sem akarja, hogy Gideon megölje Emmát és mégjobban megsebezze magát. Azt hiszem ez olyan módon hozza össze őket, amire nem is számítanánk.
 
Milyen hatással lesz Gideon Goldra? A fia visszaszerzése megváltást hozhat számára? Vagy inkább még sötétebb útra vezeti?

Eddy: Ő egy olyan fickó, aki mindig a hatalmat helyezi a szeretet elé és látszatra helyes döntést hoz, de végül mégis rosszul dönt. Miatta mindig lehet aggódni, élete végéig.
 
Mire számítsunk a Hófehérke/Charming átok tekintetében az évad második felében?

Adam: Hamarosan ismét játékba kerül. Külön-külön kell megbirkózniuk vele, hiszen most olyan módon lettek elválasztva egymástól, ahogy azelőtt még soha. Az ő igaz szerelmükkel indult ez a műsor és ez a szerelem lesz most próbára téve, hogy túljutnak e ezen. Útközben lesz még egy újabb Hófehérke/Charming visszaemlékezés.

Eddy: Hogy őszinték legyünk… valójában, nem is csak egy.

Adam: Igen, lesz egy pár belőlük az évad második felében, amit már nagyon várunk.
 
Láttunk egy gyűrűt az évad második felének első előzetesében. Eljegyzésre – netán esküvőre – is számíthatunk?

Eddy: Annyit mondanék, hogy a gyűrű amit láttunk eljegyzési gyűrűnek tűnt, szóval mindenki kezdhet agyalni rajta, hogy kihez tartozhat és vajon ki fogja megkapni.
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.