Lana Parrilla interjú a folytatásról

0
16
megtekintések

Miután rátalált a kívánság Robinra és meggyőzte, hogy térjen vissza vele Storybrooke-ba, a Regina számára felcsillanó remény elhomályosítja a helyzet szürreális voltát. De vajon tényleg van esélyük a boldog befejezésre?
 
“Azt hiszem nagy reményei vannak vele, tényleg azt szeretné ha ő lenne a Robin Hoodja. A baj viszont az, hogy bár épp úgy néz ki, mint ő – hiszen az ő egyik verziója – de nem igazi és ő nem Robin Hood. Ő Robin of Locksley, akit Regina nem is ismer igazán.” – nyilatkozta Lana Parrilla a karaktere szorult helyzetéről.
 
Az egyetlen amit Regina biztosan tud Robin ezen verziójáról az az, hogy sokkal kevésbé hősies, mint egykori szerelme. “Tényleg az. Ahogy ő mondta: Adjam a szegényeknek? Miért adnám a szegényeknek.” – utánozta a színésznő nevetve partnerét, majd elárulta, hogy Robin átköltöztetésével további problémák is felszínre kerülnek. “Azt sem tudja, hogy kapcsolja fel a villanyt. De szerintem ez elbűvölő és Regina nagy reményeket táplál iránta.”
 
Ám ahogy mondani szokták, a remény néha végzetes lehet… “Ez igazán felkavaró számára, hiszen ahányszor csak ránéz – gyakorlatilag Robin ruháiba is öltözteti – ellágyul a szíve. Úgy érzi azt a kapcsolatot éli újra, de ez sajnos nem igaz. Elég szívszorító.” – mesélte a színésznő.
 
Ami szintén okot ad az aggodalomra, az a teljesen gonosszá vált Gonosz Királynő, akinek a visszatérésére hamarosan számítani lehet és a találka igazán zajosnak ígérkezik. “Jelenleg kígyó, de nem marad az sokáig. Vissza fog térni és a 14. epizód (ami március 26-án kerül adásba a tengerentúlon) igazi Regina/Gonosz királynő centrikus epizód lesz. Elég hamar felforrósodik a helyzet közöttük és mindkettejük élete veszélybe kerül. Sok minden elhangzik közöttük, igazi kihívás volt megvalósítani az epizódot, de nagyon mókás is.” – nyilatkozta Lana.
 
Persze a kettős szerep megformálásához nem csak sok erőfeszítésre, de jó dublőrökre is szükség van. “Gyakorlatilag mindent előre eltervezek – és nem csak a szövegtanulásra gondolok, hanem a teljes fizikai megjelenést is. Mit csinál Regina, amíg a királynőt játszom és fordítva. Elég sokat játszom a kéztartásokkal, főleg amikor a királynőt alakítom, szóval olyan dublőröket akartam akikkel jól együtt tudok dolgozni. Mindketten csodálatosak voltak.”
 

Előző cikkÚj szereplő
Következő cikkÍme a titokzatos kislány!
MEGOSZTÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!