Jennifer Morrison – a CaptainSwan helyzet

0
24
megtekintések

Az eheti epizódban Emma felfedezte az igazságot Hook múltjáról és Gideon közbelépésével a jövő sem sok jóval kecsegtet a páros számára. Nézzük mit szól az Emmát alakító Jennifer Morrison ehhez a fordulathoz és mit tud elárulni arról, hogy vajon mi vár rájuk a folytatásban.
 
“Emma természetesen nem örült neki hogy Hook volt az aki megölte Charming édesapját. De tudjuk, hogy a kalóz – ahogy sokan mások is a műsorban – egykor gonosztevő volt, azóta viszont már megváltotta magát. Sok idő eltelt és mostanra már más ember lett, mint aki akkor volt, szóval nem meglepő, hogy vannak sötét dolgok a múltjában. Az volt kellemetlen, ahogy Emma rájött minderre, hogy nem ő maga mondta el neki. Azt kívánja bárcsak akkor rögtön eljött volna hozzá és ez érdekes most, hiszen nagy a tét, miután már elég régóta együtt vannak és egy ideje együtt is élnek.” – nyilatkozta a színésznő. “Ez most bizalmi kérdés, amit párként kell megoldaniuk, mivel Hook nem azért tartotta vissza ezt az információt, mert nem is akarta elmondani, hanem azért, mert nehéz volt elmondania. De Emmának nagyon kellemetlen ez az egész, mert mégis megtudta a dolgot és most úgy érzi becsapták őt. Szóval beleissza magát a kapcsolatukba a csalódottság és a civakodás, ami az ilyen dolgokból következik.”
 
És bár Hook és Emma kapcsolata emiatt már alapból gyenge lábon állt, a dolgok csak tovább bonyolódnak amikor, minden jel arra utal, hogy Hook megpattant… A kalóz eredetileg persze tényleg azt tervezte, hogy elmegy a városból Némóval és elmenekül a problémák elől, de Hófehérke lelkendezése Regina és a Gonosz királynő esetéről az utolsó pillanatban meggyőzte az ellenkezőjéről. De sajnos közbeszólt Gideon, így Emmához már nem tudott hazatérni, hogy ismét a bocsánatát kérje.
 
“Nem tudja miért tűnt el. Úgy gondolja a vitájuk miatt, ami Emma szemében nagy árulásnak tűnik hiszen civódtak már korábban is, nem érti, hogy akkor most miért kellett mégis lelépnie? De közben ott a szuperereje is, ami azt súgja, hogy valami nem stimmel ezzel az egésszel.”
 
Akárhogy is, Emma az eltűnt szerelme mellett még aggódhat egy sort azon is, hogy elmondja e Hook titkát a szüleinek. “Aggódik kicsit, de őszintén hisz a szüleiben, a jóságukban és abban, hogy képesek lesznek megbocsájtani. Szóval tudja, hogy nem lesz egyszerű hallaniuk az igazságot, de akkor is végigcsinálja, hogy megpróbálja rendezni a helyzetet.” – zárta az interjút Jennifer.
 
Nektek hogy tetszett az epizód? Számítottatok rá, hogy ilyen hamar kiderül az igazság?
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.