Finálé forgatási infók és képek

0
27
megtekintések

A csapat már az évad fináléján dolgozik, és kaptunk némi hírt és képet is a forgatásokról.

A finálé forgatásain Henryt egy mentő vitte el, nyakmerevítővel a nyakán, ám szerencsére nem tűnt életveszélyesnek a helyzet. Rajta kívül még Zörgőt és az édesanyját, a Fekete tündért lehetett látni, akinél a mesekönyv volt. A párost még Regina autójában lehetett megfigyelni, amit a Fekete tündér vezetett. Vajon mire készülnek? Mindenesetre, nem csak ez derült ki. Gold boltjának neve úgy látszik megváltozott “Gold és fia zálogháza” -ra.

Gold zálogháza az új névvel

A forgatások másik részén Hófehérke, Charming és a Gonosz királynő forgatott visszaemlékezést, legalább is őket láthattuk a helyszínen. Érdekes hír még, hogy Josh Dallas (Charming) és Ginnifer Goodwin (Hófehérke) már elhagyták a forgatásokat nemrégiben, persze az előbb említett jelenetek a távozásuk előtt készültek.

Egy másik jelenetben Emmát, Reginát és Henryt láthattuk. Mindketten ugyanúgy megpuszilták Henryt, mikor elkísérték őt az iskolabuszhoz. Ezt a jelenetet a Sunrise Parkban vettek fel. További jeleneteknél volt még jelen Morgó, valamint Archie és Pongó, akik az utcán sétáltak. Archiet Emmával és Henryvel is lehetett külön-külön látni.

Regina épp arra készül. hogy megpuszilja Henryt

A forgatásokról készült képeket [ide kattintva] tekinthetitek meg a galériánkban, de akár a Facebook oldalunkon is eléritek őket. Várjátok már a finálét?

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..