Az ABC tárgyalásba kezdett 4 színésszel

3
45
megtekintések

Úgy tűnik ha lesz is hetedik évad – aminek a sorsa továbbra is kétséges – nem biztos, hogy mindenkivel szerződést újítanak. A TV-LINE értesülései szerint egyelőre csak 4 színésszel kezdték meg a tárgyalásokat, hogy kibővítsék a szerződésüket egy esetleges hetedik évadra. Ez a négy színész Jennifer Morrison, Lana Parrilla, Robert Carlyle és Colin O’Donoghue, tehát velük már egészen biztosan számolnak, ha végül zöld utat kap a folytatás. Ezzel szemben Ginnifer Goodwin, Josh Dallas, Emilie de Ravin és Jared Gilmore — akiknek szintén lejár a szerződése a hatodik évaddal — helyzete továbbra is tisztázatlan.
 
Akárhogy is alakulnak a tárgyalások, a csatorna szerint az újratervezésnek elsősorban nem anyagi okai vannak, hanem kreatív fordulatnak szánják és ennek az új iránynak a része az a két új karakter is, akikkel az évad fináléjában fogunk találkozni. “Bármilyen döntés is születik, a hatodik évad végén lesz egy főhajtás. Mondhatni a jelenlegi történetív lezárása. Azt próbálják most kitalálni, hogy mi következhet ezután és hogyan működne.” – árulta el a csatorna igazgatója.
 
Szomorú látni, hogy ennyire kétséges helyzetbe került a műsor, de sajnos a csatornát is meg lehet érteni, hogy feltételekhez köti a folytatást, hiszen a sorozat 2011-es debütálásakor az őszi szezon egyik legmagasabb nézettséget produkáló műsora volt, ám az évek során a számok mélyrepülésbe kezdtek. A hatodik évadban már többször is megdöntötte a saját negatív nézettségi rekordját: jelenleg a legalacsonyabb nézettségű rész a 6×11-es tavaszi premier, ami most hétfőn jött ki.
 
Örültök azért, hogy legalább ezzel a négy színésszel megkezdték a tárgyalásokat? Végülis ők négyen alakítják a műsor legkedveltebb karaktereit… Szerintetek a többiek nélkül is megérné folytatni? Ti kit tartanátok még meg? És ki az, akit nem?
 

Előző cikk6×12 jelenet #1
Következő cikk6×12 jelenet #2
MEGOSZTÁS

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Kérdés továbbra is főszereplők lennének e… Vagy csak pl. ők lennének a visszaemlékezések/mesevilági rész és a kislány meg az új pasas (aki akár lehet Henry pl.) meg a jelen.

  2. Abszolút egyetértek a döntéssel. Már néha tényleg rossz nézni, ahogy Snow és Charming mit össze szenvednek egy részben. Kíváncsi vagyok a folytatásra, de azért nem hiszem már el, hogy mindenkit vissza kell hozni a halálból (Hook és Robin), oké, hogy mesevilág, és bármi megtörténhet, de egyáltalán nem életszerű az egész.
    Egyébként nekem Emma és Hook között nem érződik a kémia, felőlem Hook is mehetne a levesbe.

  3. Abszolút megértem. Az érdekesebb, karizmatikusabb figurákat tartják meg, szinte most is ők viszik a sorozatot. Belle figuráját is sikerült teljesen leépíteni már (egy ideje már nagyon elegem van belőle), és lassan önmagába pörgő színtiszta kínlódás az egész.

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.