6×13 leírás, promóképek, feliratos előzetes

0
14
megtekintések

Míg Gideon célja továbbra is az, hogy megölje Emmát és a helyére lépjen Megmentőként, Mr. Gold próbál gondoskodni róla, hogy a sötét varázslat ne mérgezze meg a fia lelkét úgy, ahogy az övével történt. Robin ezalatt bárkivel összeállna, ha az illető cserébe segít neki szabadulni Reginától és kiutat találni Storybrooke városából. Hook pedig próbálja elszánni magát, hogy tisztázza a helyzetet Emmával, de a lány még előtte rájön, hogy a kalóz titkol előle valamit.

Eközben a múltban a legendás Beowulf kiszemeli magának Zörgőfürgét, miután a férfi varázserejével elűzte az ogrékat és megnyerte a háborút az emberiségnek.

 

További képek a galériánkban: [ide kattints] ha meg szeretnéd nézni

 
Állandó szereplők:
 
Ginnifer Goodwin – Hófehérke/Mary Margaret, Jennifer Morrison – Emma Swan, Lana Parrilla – Gonosz királynő/Regina, Josh Dallas – Charming herceg/David, Emilie de Ravin – Belle, Colin O’Donoghue – Hook kapitány, Jared S. Gilmore – Henry Mills, Rebecca Mader – Nyugati Boszorkány/Zelena és Robert Carlyle – Zörgőfürge/Mr. Gold.
 
Vendég szereplők:
 
Sean Maguire – Robin of Locksley, Keegan Connor Tracy – Kék tündér, Raphael Sbarge – Tücsök Tihamér/Dr. Archie Hopper, Giles Matthey – Gideon, Brandon Spink – Baelfire, Torstein Bjørklund – Beowulf, Samuel Patrick Chu – rémült katona és Angela Moore – falusi.
 
Az epizódot írta Andrew Chambliss és Dana Horgan , rendezte Ron Underwood.
 

 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.