6×11 – MA ÉJJEL

1
37
megtekintések

Ma éjszaka visszatér a sorozat a hosszú téli szünetről. Az epizódok feliratait továbbra is elkészítjük, annak állásáról facebook-on és itt az oldalon is folyamatosan tájékoztatni fogunk titeket. Minden információ megtalálható lesz az oldalon, így a feliratozás megkezdésétől annak befejezésééig NEM válaszolunk privát üzenetekre! Megértéseteket és türelmeteket kérjük.
 
A felirat továbbra is változtatás nélkül szabadon felhasználható, de csakis a forrás megjelölése mellett. TILOS sajátként feltüntetni.
 
Az epizód leírása:
 
Míg Hófehérke továbbra is az igazak álmát alussza, David és Hook igyekszik lenyomozni Gideont mielőtt összecsaphatna Emmával. Gideon egy ijesztő vallomást tesz Belle-nek és Goldnak arról, hogy hol járt amíg eltűnt, míg Regina azzal a felismeréssel küzd, hogy minden ismerősének – még talán Robinnak is – jobban megy a sora a kívánság világban, ahol a Gonosz Királynő elbukott. Ezalatt Emma egy régi ismerőshöz fordul, hogy segítsen nekik a hazatérésben és felfedez egy erőt, amivel megváltoztathatja a végezetét.
 
Promóképek:
 

További képek a galériánkban: [ide kattints] ha meg szeretnéd nézni

 
Állandó szereplők:
 
Ginnifer Goodwin – Hófehérke/Mary Margaret, Jennifer Morrison – Emma Swan, Lana Parrilla – Gonosz királynő/Regina, Josh Dallas – Charming herceg/David, Emilie de Ravin – Belle, Colin O’Donoghue – Hook kapitány, Jared S. Gilmore – Henry Mills, Rebecca Mader – Nyugati Boszorkány/Zelena és Robert Carlyle – Zörgőfürge/Mr. Gold.
 
Vendég szereplők:
 
Sean Maguire – Robin of Locksley, Eion Bailey – Pinokkió/August, Giles Matthey – Gideon, Wil Traval – Nottingham bírája, Mckenna Grace – fiatal Emma, Rustin Gresiuk – fiatal Pinokkió, Nancy Sivak – Helen és Gaalen Engen – kocsmai vendég.
 
Az epizódot írta Edward Kitsis & Adam Horowitz , rendezte Ron Underwood.
 
Előzetesek:
 

 

 

 

 

 
6×11 linkgyűjtemény:

 
Várjátok már az új részt? 😀
 

1 HOZZÁSZÓLÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!