6×19 – Forgatási infók és képek

0
11
megtekintések

Kedvenceink már lassan az évad végének forgatásait tapossák, így ideje volt egy kis forgatási infót hozni nektek. Láthattatok már rengeteg 6×18, 6×19 -es forgatási képeket a Facebook oldalunkon és a galériánkban is. Február 14.-én Henry-t, Hook-ot, Emmát, David-et és Hófehérkét lehetett látni a forgatásokon a városháza előtt.

Napokkal később már a 6×19-et forgatta a stáb. Négy jelenetről tudunk, az epizódot Alrick Riley rendezi. Belle és Zörgő forgatott a legtöbbet Mr. Gold zálogháza előtt. Először Zörgő jött ki a boltból, láthatóan elég idegesen. Belle követte őt és szembeszállt vele, majd egy nem túl vidám beszélgetésbe kezdtek. Végül a pár lenyugodott és megfogták egymás kezét, majd félbeszakította őket Emma, aki visszahívta a párost a boltba.

Emilie de Ravin (Belle) és Robert Carlyle (Zörgőfürge) a forgatásokon

A három szereplőn kívül még Regina és a Fekete tündér forgatott (Zelena is jelen volt a forgatásokon, de sajnos ő róla nincs infók, vajon mit csinált). A két nő Storybrooke utcájának kellős közepén állt, amikor is a Fekete tündér az ereje segítségével ellökte Reginát.

Rajtuk kívül még Hook forgatott egyedül egy jelenetet a 6×20 -as epizódhoz, mely egyébként a musical epizód [bővebb infókat az epizódról itt kaphatsz]. A jelenetben Hookot lehetett látni egy telefonnal a kezében sétálni Mr. Gold boltja felé. A jelenet nem igazán volt túl bőbeszédű, sem hosszú.

Regina az utca közepén

Egyébként, ugye a tavaszi premier előzetesében mindenki látta azt a bizonyos gyűrűt és reménykednek, hogy esetleg Hook megkéri Emma kezét. Erről több vita is kialakult, és nem csak külföldön. Sokan a forgatásokon is látni vélték Emma kezén a gyűrűt, de egyik képen sem egyértelműen kivehető. Van, aki szerint a rajongók csupán túl sokat látnak bele a dolgokba. Mindenesetre, döntse el mindenki magának és majd a végén kiderül, mi is az igazság 🙂

A galériánkban már megtaláljátok a forgatásokon készült képeket [ide kattintva], de elérhetőek a Facebook oldalunkon is!

Előző cikk6×11 – Jelenet #1
Következő cikk6×11 CTV előzetes
MEGOSZTÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!