Visszatér Csingiling is a 6. évadban!

0
82
megtekintések

A tv-line értesülései szerint hamarosan Rose McIver is visszatér a zöld tündér, Csingiling szerepében a hatodik évad folyamán az egyik tavaszi epizódban.
 
“Csingiling szerves része volt Regina sorsának, a Robinnal közös végzete felfedezése során, szóval Sean Maguire visszatérése indokot ad arra, hogy a kedvenc tündérünk is ismét felbukkanjon a műsorban. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy Rose McIver vissza tud térni hozzánk még egyszer, az egyik tavaszi epizódban.” – nyilatkozták a sorozat írói.
 
Csingiling mellett a tavaszi évadban visszatér még Sean Maguire (Robin Hood), JoAnna Garcia Swisher (Ariel) és Alan Dale (György király). Egy valaki viszont úgy tűnik már biztosan nem tér vissza, mégpedig Michael Raymond-James (Baelfire/Neal). A tv-line spoileres rovatában róla érdeklődtek, de sajnos az írók azt nyilatkozták, hogy az nem szolgált volna a történetmesélés előnyére, ha Neal-t is feltámasztották volna a kívánság világban. “Mindig szívesen beleírjuk a történetbe Michael Raymond-James-t, de amikor nem lehet, akkor csinálunk róla egy egész falat beterítő olaj festményt.” -nyilatkozták a sorozat írói, majd hozzátették, hogy mivel a kívánság világ nem időutazás volt ebben a világban “Baelfire nem került át a Viktoriánus angliába és nem lakott a Darlingékkal, sőt Emmát sem a mi világunkban ismerte meg. Egészen más események vezettek Henry megfogantatásához a kívánság világban.” Ha már Nealt nem is látjuk viszont, talán legalább a kívánságvilági történetére fény derül.
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!