Új szereplő: Tigrisliliom

1
37
megtekintések

A tv-line értesülései szerint a sorozat Tigrisliliom szerepére keres 20-as évei végén, 30-as évei elején járó indián származású színésznőt, aki a Pán Péter mese szereplője (a kiemelt képen látható is) és ő is Sohaország lakója. A sorozatban a 17. epizódban fog feltűnni, és a karakter leírása szerint ő egy “olyan erőt képvisel, amivel számolni kell”. Eltökélt és találékony, az a fajta nő, aki hajlandó kockáztatni a saját életét, hogy megóvja a tiédet – és még szívesebben teszi ezt, ha neki is előnye származik belőle. Tigrisliliom kemény külseje egy olyan lányt rejt, aki el tudja fogadni a segítséget, bár nem szívesen kéri.
 
És azt bizton kijelenthetjük, hogy egy bizonyos kampókezű kalózzal korábban már összefutottak a múltban.
 
Ui. Persze ez a leírás megint simán lehet félrevezetés és a karakter lehet például Pocahontas is… Bár a közös múlt Hook-al passzol ahhoz, hogy az írók állítása szerint idén többet is megtudunk a sötét múltjáról… Szerintetek?
 
Illetve borítót kapott az április 17-én várható új OUAT könyv, ami Regina tinédzserkorát dolgozza majd fel.

Bővebb infókért a könyvről kattints ide:

Regina növekvése

1 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Biztos vagyok benne, hogy ez megint csak egy elterelés, mint amikor Seherezádét kerestek, és Jázmin lett (és itt sejtettem is, hogy így lesz), meg amikor Rumpel anyja szerepére kerestek színésznőt, és helyette Meridát hozták be a történetbe. Mondjuk én örülnék Tigrisliliomnak, de Poahontasnak sokkal jobban.

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!