Robert Carlyle a karaktere jövőjéről

0
25
megtekintések

A hónap elején szó volt róla, hogy egyelőre még kérdéses, hogy lesz e hetedik évada a sorozatnak, de ha meg is kapja a folytatást a műsor, mindenképpen egy nagy “újratervezésen” fog átesni. Eközben a főbb szereplők szerződése hamarosan le is jár, így a rajongók aggódnak, hogy mi vár kedvenceikre, hiszen egy sorozat újragondolása sok esetben jár azzal, hogy egy vagy több szereplőt lecserélnek.
 
Eddig csak Jennifer Morrison szólalt meg a témát illetően, ő azt nyilatkozta, hogy szívesen visszatérne a folytatásban is, de amíg nem tudja mit tervez a csatorna, addig nem tud dönteni, hogy adott esetben aláírná e a szerződést folytatásra. [az interjú ide kattintva olvasható]
 
Most viszont végre, új filmje a Trainspotting 2 permierje kapcsán a Zörgőfőrgét alakító Robert Carlyle is mesélt a jövőt illető terveiről. “A hónap végén válaszúthoz érkezem és döntéseket kell hoznom. Ezek a döntések már nem csak az én jólétemről szólnak, hanem a családoméról is. Az elmúlt nyolc évben Vancouverben éltem, Kanadában. A srácaim szeretnek ott lenni, oda járnak iskolába, ott vannak a barátaik. Rájuk jobban kell gondolnom, mint saját magamra. Szóval nem lennék meglepve, ha végül ott ragadnék még, de sosem lehet tudni.” – nyilatkozta a színész.
 
Mit gondoltok az újratervezésről? Örülnétek neki ha az írók felráznák a történetet vagy szeretnétek, ha minden változatlan maradna? Van olyan szereplő akitől nem bánnátok ha megválnának?
 

Előző cikkÚton a musical epizód?
Következő cikkaTVfest 2017
MEGOSZTÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!