Lehet e 7. évad?

1
297
megtekintések

Az ABC vezetőjével folytatott interjúja során az Entertainment Weekly az “Egyszer volt, hol nem volt” jövője után is kérdezősködött, egy esetleges hetedik évad reményében. Az egyre csökkenő nézettség persze nem segít, de a csatorna ígérete szerint bármi is lesz a döntés, az írókat időben értesítik a döntésről, hogy rendes befejezést kapjon a műsor.
 
“Eddy Kitsis és Adam Horowitz – mint a LOST veteránjai – tisztában vannak, hogy megy ez. Nemrég bejöttek hozzánk és leültünk elbeszélgetni arról, hogy milyen ötleteik lennének egy hetedik évadra és erről folyik még a tárgyalás jelenleg is. Azt hiszem ez egy olyan műsor, amit mindannyian szeretünk és ha/amikor úgy döntünk, hogy pontot teszünk a végére, helyesen akarjuk csinálni és megadni a rajongóknak azt a befejezést, amit megérdemelnek. De annyit elmondhatok, Eddie és Adam nagyon jó kis ötleteket tartogat még az esetleges jövőbeli évadokra.”
 
Akárhogy is alakul majd, az már biztos, hogy a hatodik évad második fele március 5-től tér majd vissza a képernyőkre. Készüljetek oncerek, a visszaszámlálás megkezdődött!
 

1 HOZZÁSZÓLÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!