Interjú a tavaszi premierről

0
15
megtekintések

A műsor alkotója, Edward Kitsis azt mondta Regináról, “Az érzelmek felülírják a logikát” A kívánság világi Robin megismerése miatt Emma és Regina elmulasztja a hazautat. “Ez egy olyan csavar, amire senki sem számított.” De nem csak az élő, hús-vér Robin az egyetlen akadály ami elválasztja őket Storybrooke-tól. Akárhogy is, “Emma összefogott azzal a személlyel aki megölte a királyt és a királynét, szóval most mindenki — a saját fiúkat is beleértve — őket keresi” – nyilatkozta Kitsis.
 
Ezalatt a hősök odahaza “elfoglaltak az újonan érkezett sötét, csuklyás alakkal, aki azért érkezett, hogy pusztítson és a kiszemeltje nem más, mint Emma.” teszi hozzá Adam Horowitz. Tehát arra az esetre ha Emma rálel a hazaútra “Biztosra akarnak menni, hogy Hook szerelme, David és Hófehérke lánya biztonságban lesz.” Ami az idő előtt felcseperedett Gideon-t és a titkos terveit illeti —beleértve azt is, hogy miért akarja megölni Emmát — “nagyon hamar választ kapunk rájuk” – állítja Horowitz.
 
Az “Egyszer volt, hol nem volt egyesíti a Disney hercegnőket!
 
Az EW exklúzív információ szerint JoAnna Garcia Swisher visszatér a hatodik évadban, mint Ariel az ABC tündérmese drámájának tavaszi felében.
 
Hófehérke (Ginnifer Goodwin) szövetségeseként, a “Kis hableány” cím szereplőjét utoljára abban az epizódban láttuk, amikor Ursula (Merrin Dungey) megkapta a boldog befejezését és újra rátalált édesapjára, Poszeidonra (Ernie Hudson) a negyedik évadban.
 
De most Ariel visszatér, legalább egy epizód erejéig és kapcsolatba kerül néhány különböző karakterrel is. “Ariel visszatér és megismerkedik Jázmin hercegnővel [Karen David] miközben csatlakoznak Hook-hoz [Colin O’Donoghue] a küldetésben, hogy segítsenek Emmán [Jennifer Morrison] aki egy olyan megfélemlítő kihívással néz szembe, amihez nagy szükség van egy kis igazi hercegnői összefogásra.” – árulták el a sorozat írói.
 
A sorozat márciusi visszatérésekor: Emma és Regina (Lana Parrilla) a kívánság világban ragad, miután összefutottak az ottani verziós Robin Hooddal (Sean Maguire); Belle (Emilie de Ravin) és Gold (Robert Carlyle) a sötét világot keresi, hogy megmentsék a fiukat, Gideon-t (Giles Matthey) a Fekete Tündértől (Jaime Murray); Hook és David (Josh Dallas) Emmát és Reginát keresi, miközben persze próbálnak a prófécia végére járni, hogy elkerüljék Emma végzetét — és mindezek alatt David nem ébreszti fel az álomátok súlytotta Hófehérkét!
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.