6×15 és 6×16 – Forgatási infók és képek

0
3
megtekintések

Már rég elmúltak az ünnepek, ami azt jelenti, hogy kedvenceik is visszatértek már a forgatásra egy ideje. Egy ideje nem kaptunk forgatási infókat,  most viszont végre érkezett néhány, ezért összegyűjtögettem nektek, amit meglehetett tudni.
 
Jelenleg a 6×15 és 6×16 -os epizód forgatásai párhuzamosan zajlanak. Ginny és Josh (Hófehérke és Charming herceg) január 10-én érkeztek meg a forgatásra. Január 12-én egy közös jelenetet készítettek a forgatásokon Hookkal és Aladdinnal, de eközben egy másik jelenet forgatását is elcsípték a rajongók, melyben többek között Josh-t (Charming), Jennifer-t (Emma) és Lana-t (Regina/ Gonosz királynő) lehetett megfigyelni.
 
Január 13-án már a 6×16-os epizódot is elkezdték forgatni a színészek, az epizód munkálatait Gideon kezdte meg, míg a többiek egy másik jelenetet forgattak a 6×15-ös részhez, melyben Hófehérke, Regina/ Királynő, Emma és egy új szereplő kapott szerepet, melyet Thomas Cadrot formált meg. Ezeken kívül még megtudhattuk, hogy a 6×15-öt  Steve Pearlman rendezi és az epizód április 2-án kerül majd az ABC képernyőjére.
 
A forgatásokról már feltöltöttünk pár képet a Facebook oldalunkra, melyet ide kattintva érhetsz el, valamint hamarosan a galériánkban is elérhetőek lesznek ide kattintva.
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!