Mi vár ránk a téli fináléban?

0
12
megtekintések

A “Vigyázz mit kívánsz” kifejezés sosem passzolt jobban az Egyszer, volt hol nem volt témájához, mint az előttünk álló téli fináléban. Vigyázat, a cikk folytatásában spoilerek következnek a 6×10-es epizódról, ha nem akarsz előre tudni dolgokat, akkor ne olvasd tovább a cikket.
 
Miután a hősök felfedeznek egy fegyvert, amivel meg lehet sebesíteni a Királynőt – anélkül, hogy Reginának bántódása esne – a nő megszerzi az újdonsült dzsin, Aladdin felett az irányítást és tesz róla, hogy Emma elhamarkodott kívánsága, hogy bárcsak sosem vált volna megmentővé valóra váljon.
 
“Az egyik dolog, amin mindenki elgondolkozott már, hogy mi történt volna, ha az átok sosem tört volna ki és Emma a mesevilágban nő fel. Most ezt fogjuk megmutatni.” – nyilatkozta Edward Kitsis. De vigyázat, ez az alternatív valóság sokban különbözik attól, amit a nézők ismernek az Elvarázsolt Erdei eseményekről! “Ebben a világban nincsenek gonosztevők. A nagy gonosztevőt legyőzték, nem volt átok és mindenhol túlcsordul a boldogság és béke.”
 
Berobban a múlt, régi arcok és helyszínek térnek vissza. “Az évad első felében az volt az egyik legmókásabb, hogy próbáltuk visszahozni az első évad hangulatát. Az alternatív valóságokban viszont az a jó, hogy beteljesítenek egy vágyat. Akik már eltűnődtek azon milyen lenne Emma élete, azoknak mókás lesz látni mi történik és milyenné váltak a karakterek. Egy olyan műsort próbálunk alkotni, ahol nem ragaszkodunk a megszokotthoz. Elmehetsz Óz birodalmába, az Alvilágba, maradhatsz Storybrooke-ban, elmehetsz New Yorkba vagy létrehozhatsz egy egészen új világot, ahol Hófehérke a legnagyobb gonosztevő. Amire most készülünk, illeszkedni fog a sorba.”
 
A kihívás azonban az, hogy Emma ettől még nem szabadult meg a szörnyű végzetétől. “Emma halálra lett ítélve és mint megtudtuk, ezzel minden Megmentőnek szembe kell néznie. Ez is előtérbe fog kerülni, összevág majd a téli fináléval és határozottan előtérbe kerül majd az évad második felében is.” – zárták az interjút a sorozat írói.
 

Előző cikk6×10 jelenet #1
Következő cikk6×10 jelenet #2
MEGOSZTÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!