Mi vár Belle -re a folytatásban?

0
13
megtekintések

Az anyaság egy valódi — és puszító — forgószél Belle számára, aki miután túlesett a varázslatosan felgyorsult szülésen és életet adott egy fiúnak, megkérte Kék tündért, hogy vigye a pici Gideont messzire, hogy kikerülhessen apja, Zörgőfürge karmai közül.
 
A jelek szerint Belle kisfia messzire jár, valahol kint az erdőben, amikor a műsor képernyőre kerül vasárnap éjjel. Az alábbi interjúban Emilie de Ravin beszél Belle áldozatának súlyáról, a “Rumbelle” páros helyzetéről és a közelgő “rettenetes” csavarról.
 
Hogy látja Belle a hirtelen jött áldozatát, és az újszülött Gideon elküldését, a Kék Tündér gondjára bízva?
Az első gondolata a szomorúság. Csodás volt eljátszani ezt a részt, hiszen én magam is újdonsült édesanya vagyok. – A színésznő márciusban adott életet első gyermekének. (a szerk.) – Ilyenkor sok gondolat átfut a fejeden, a gyermeked jelenti az életet és meghalnál egyetlen szívveréséért. Belle számára nagy volt a tét és meg kellett tennie, amit egyetlen szülő sem akar megtenni, hacsak tényleg nem az az egyetlen esély a gyermeked biztonsága, egészsége, boldogsága érdekében ha lemondasz róla. Ez a szívszorító áldozat volt élete legnehezebb döntése.
 
Lesznek a döntésének váratlan következményei? A téli finálé leírása szerint “váratlan veszély” fenyegeti majd Zörgő és Belle fiát…
Minek nincs váratlan következménye ebben a műsorban? [nevet] A téli fináléval véleményem szerint nagyszerű munkát végeztek az írók és sok váratlan helyzet adódik majd. Belemegyünk abba, hogy Belle azt gondolja Gold mérgezte meg a teáját, szóval az ő fejében Zörgő most maga az ördög. Ez a nehézkes kapcsolat a csúcsára hágott. Ez nagy szenvedés, hiszen ha Gold tetei mögé nézel — akár a hatalom iránti vágyából fakad, akér nem – mindig próbálja megvédeni Belle-t és a babát. Erről a téli fináléból kicsit többet fogtok megtudni és igen, Belle és Gold szembe néz a legnagyobb meglepetéssel, ami mostanában érte őket.
 
Ha már szóba jött a sok nehézség amin párként keresztülmentek…. Színésznőként úgy érzed, most már könnyebben meg tudod érteni, miért csinálják ezt? Vagy néha már nehezedre esik eljátszani?
Régebben volt ilyen, de idén mindketten őszinték egymáshoz, valószínűleg életükben először. Többé már nem próbálják másnak látni egymást. Kiterítették a kártyáikat. Én ilyen vagyok, te olyan vagy. Mihez kezdjünk most? Együtt vagyunk vagy nem? Mi az igazság ebben a helyzetben? Ezt tényleg jó eljátszani.
 
Eszembe jutott néhány mondata az előző epizódból…. Néha nagyon kegyetlenek egymással. Ha ezzel most Gold átlépte a határt, mi volt az a pont amikor ez megtörtént egészen pontosan?
Ezen el kellene gondolkodni. Szerintem ha valaki végignéz az életén, vannak olyan helyzetek, olyan emberek, olyan események amik után már nincs visszaút, amik fordulópontot jelentenek. Vagy visszanézel az életedre és azt gondolod “sosem hittem volna, hogy ezen át fogok menni vagy sosem hittem volna, hogy ez megváltozhat”. De Belle most tudatosan nem néz vissza a kapcsolatukra. Most a gyermeke fontosabb neki a saját egészségénél vagy biztonságánál.
 
A gyermeke, akit egy felnött férfi alakított. Nem volt vicces Giles Matthey “anyukáját” játszani?
Giles csodás — csodás színész és nagyon rendes srác. Remek vele együtt dolgozni. De vicces volt, Bobbyval elnéztük, hogy “Ó, hát így néz majd ki a fiunk!” De ezek szerint biztos volt pár magas felmenőnk. Talán valamelyik nagyapjára ütött.
 
Lesz pár szava Belle-nek a Királynőhöz? Hiszen felgyorsította a terhességét, flörtölt a férjével és még lehetne válogatni…
Majd meglátjátok. De ne feledjétek, ő most abban a hiszemben van, hogy a Királynőnek nem volt köze a terhességéhez. Szóval ez majd később derül ki.
 
De színésznőként te biztos szívesen a végére járnál a dolognak. Sok rossz történt miatta Belle-el, nem is beszélve arról, amikor Regina engedély nélkül elvette a szívét is irányította vele….
Mint Emilie, én már most rögtön megnézném mi lesz! Emilie odamenne és megmondaná neki, hogy “Mi a fene…?!” [nevet] Belle és Regina háttértörténete szuper, remélem ebben az évadban kicsit jobban el is mélyedünk benne. Én szeretem a kapcsolatukat. A Regina/Gonosz királynő karakteréből úgyis túltengés van idén… és ők ketten sok mindenen keresztül mentek. Volt sok jóvátétel, sok sérülés, és sok megbékélés is.
 
Ha már szóba jött a harc Regina és a Gonosz királnyő között, eszembe jutott Belle másik személyisége a második évadból. Hogy is hívták…?
Lacey! Bobbyval épp pár napja beszéltünk róla.
 
A hetedik évadban akár te is játszhatsz kettős szerepet!
Csodálom Lanát, hogy képes végigcsinálni ezt, mert nagyon nagy meló! [nevet] De Lacey vicces volt, hozzuk vissza őt. Azt szívesen megcsinálnám!
 
Mit árulhatsz el még a téli finálé csavarjáról? Köze lesz egy alternatív valósághoz?
Mindig köze van egy alternatív valósághoz, nem?
 
Vannak promóképek, amin Jen, Ginny és Josh a zöld képernyő előtt pompáznak, teljes királyi díszükben….
Erről nem szeretnék most beszélni, mert úgy mókásabb lesz. Nagyszerűen néznek ki és szuper lesz, amint megtudjátok mi is ez valójában. Két nagy csavar lesz, más-más formában — az egyik nagyon izgatottá és boldoggá teszi majd a nézőket, a másik viszont ijesztő és zavaros lesz.
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.