Megdőlt a hasonmás teória

0
14
megtekintések

Miután megjövendölték Emma halálát, Belle és a Zordon gyermeke, Gideon keze által, vajon találnak a hősök egy kiskaput, hogy megmentsék a Megmentőt?
 
A kard, ami a látomás szerint végezni fog Emmával, korábban már sikeresen megsebezte a Gonosz királynőt, anélkül, hogy Reginának bántódása esett volna. Emiatt a rajongók körében terjed az az elképzelés, miszerint valamikor az évad során még Emma is elválik majd a rosszabbik felétől és Gideon a karddal csak Emma rosszabbik felével végez.
 
A teóriáról az Entertainment Weekly munkatársai a sorozat íróit is megkérdezték, ők azonban határozott nemmel feleltek a kérdésre. Persze ettől még nem lehet százszázalékosan kizárni a dolgot, hiszen nem ez lenne az első eset, hogy az alkotók eltitkolják az igazságot, de ha igazuk van, akkor Gideon nem csak egy hasonmással vagy Emma rosszabb énjével végez a látomásban és a hősöknek továbbra is megoldást kell találniuk a Megmentő megóvására.
 
És persze ott a kérdés: vajon mi oka lehet a “pár nap alatt” felnőtt férfivá cseperedett Gideonnak Emma megölésére? “Ez egy nagyon jó kérdés, reméltük is, hogy a nézők felteszik majd maguknak ezt a kérdést. Ez lesz a kiindulópontja az évad második felében a történetnek.” – nyilatkozták a sorozat írói.
 

Előző cikk6b spoilerek
Következő cikkInterjú a tavaszi premierről
MEGOSZTÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.