6b spoilerek

0
13
megtekintések

Ugyan még messze van a március, de néhány apró információt azért ismét kaptunk az évad tavaszi feléről, csak hogy kicsit könnyebbé tegyék a várakozást. Öveket bekötni, 6b spoilerek következnek:
 
Aki unta az előző évadokban, hogy minden félévad hozott egy új világot talán most elégedettebb lesz, hiszen ezúttal három új világ is érkezik – a “Kívánság világ”, Agrabah és a Sötét birodalom – miközben Storybrooke-ban is zajlanak tovább az események, tehát összesen négy világunk lesz, amik között ingázik majd a történet. “Az évad második felében nem csak a kívánság világban, a sötét világban vagy Agrabahban leszünk. Sok újdonság jön, miközben a történet kibontakozik, nem állunk meg egyetlen helyszínen, hogy csak azt bontogassuk ki. Lesz egy egységes témája az évad második felének, ami összeköti a történetet, de ez nem egy helyszín lesz, hanem maga a történet és a karakterek közötti konfliktusok.” – nyilatkozták a sorozat írói.
 
Ezen kívül érkezett még néhány információ morzsa a sorozat elátkozott szerelmeseiről is: Charming herceget az évad első felében elragadta a bosszúvágy és már maga sem tudja, hogy nincs e több hasonlóság közötte és iker bátyja között, mint ahogy azt korábban hitte… Nos, hamarosan kiderül, hogy alaptalan e az aggodalma, ugyanis a sorozat írói azt ígérték, hogy az évad tavaszi felében őt is megkörnyékezi a sötétség és szembe kell néznie a démonaival. Valljuk be, némi személyiség fejlődés jól jönne a karakterének… “Amit Davidnél látunk, az az eset, amikor valaki a tűrőképessége határára ért. Túl sokáig maradt fent. Az átok és Hófehérke hiánya miatt látni fogjátok, ahogy kezdi megadni magát a sötét ingereknek. Szembe kell néznie a saját démonaival.” – mesélte Adam és Eddy.
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.