Visszatér György király

0
15
megtekintések

Az Entertainment Weekly értesülései szerint újabb hatodik évados visszatérő szereplőnk lesz: hamarosan újra láthatjuk Alan Dale-t György király szerepében. Aki esetleg nem emlékezne rá: György király volt az aki örökbe fogadta Charming ikertestvérét, mivel a feleségével nem lehetett közös gyermekük. James halála után David vette át a testvére helyét, ám neki már sokkal viharosabban alakult a viszonya a királlyal – ami nagy részt annak is köszönhető, hogy David nem volt hajlandó feleségül venni a királylányt, akit kiszemeltek neki, mivel szerelmes lett Hófehérkébe.
 
“György király visszatér egy későbbi epizódban, hogy fejtörést okozzon Charmingnak és Hófehérkének, ami új megvilágításba helyezi a múltjuk eseményeit és nagy hatással lesz a jövőjükre nézve.” – nyilatkozták a sorozat írói.
 
Megjegyzés: György király nem összekeverendő David biológiai édesapjával, akiről csak annyit tudunk, hogy nagyon szerette az italt és egészen eddig David úgy tudta, hogy egy rejtélyes szekérbalesetben lelte halálát. Ebben az évadban még az ő története is előkerül majd valószínűleg, hiszen David új nyomot talált, ami szerint lehetséges, hogy édesapja gyilkosság áldozata lett, de az már feltehetőleg egy másik történet lesz 😀
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!