Kérdezz-felelek az írókkal

3
14
megtekintések

Öveket becsatolni, Adam Horowitz és Edward Kitsis twitteres kérdésekre válaszolt az E!ONLINE jóvoltából. Mi lesz Emmával? Hogyan tér vissza Robin Hood? Mi vár Reginára és képes lesz e legyőzni a gonoszabb énjét? Íme a válaszok!
 
@LizaLaRumbelle: Bármi infó a Rumbelle párosról? A történetük eddig elég fájdalmas ebben az évadban.
Igen, ez így van, de lassan már látni a fényt az alagút végén. “Azt mondanám Belle és Zörgő igazán nagyon-nagyon nehéz utat járt be.”- mondja Kitsis. “De azt megmondhatom, hogy a lelke mélyén, Zörgő tényleg szereti őt. Minden nagyon zűrzavaros, de remélhetőleg szórakoztató lesz nézni mi sül ki belőle. Hiszen babájuk lesz, ami mindent más megvilágításba helyez.”

“Mélyen gyökerező kötelék van közöttük, mélyen gyökerező szerelem. Szóval igen, folyamatosan próbára lesznek téve, de legbelül ott a szeretet.” – teszi hozzá Horowitz.
 
@daniqueen1: Regina csinál végre valami hősieset, mint a korábbi évadokban? Például megállítja a gonosz énjét és a története végére jár?
“Továbbra is látni fogjuk Regina hősiességét, ami most oly módon lesz próbára téve, ahogy ezelőtt még soha!” – válaszolta Kitsis.
 
@Cat_Gray14: Hook és Emma valaha átbeszéli a látomásokat és Emma lehetséges halálát a kapcsolatuk szempontjából?
Boldogan jelentjük, hogy némi titkolózást leszámítva, Emma és Hook jól elvannak egymással. “Amikor Emma nem akart szólni Killiannek hogy meg fog halni, mert előbb fel kellett dolgoznia ezt az egészet és ezért visszahúzódott, vagy amikor Killian megtartotta az ollót, mert nem akarta, hogy a szerelme meghaljon – ezek a titkok a szeretetből fakadtak. Nem álnokságból tették. És sokkal könnyebb megbocsátani valakinek, ha csak annyi a hibája, hogy nem akarta, hogy meghalj.”
 
@celianomas: Zelena meg fogja bánni, hogy elszúrta a dolgokat a testvérével? Bocsánatot kér valaha?
Nos, ebben annyira nem vagyunk biztosak! Zelena mindig is szeretett következetesen gonosz döntéseket hozni a sorozat történetében… “Zelena két nővér között őrlődik jelenleg és azt hiszem az az ő legnagyobb problémája, hogy mindig rossz döntéseket hoz. És ez valószínűleg most sem lesz másképp.” – árulta el Kitsis.
 
‏‏@LovingOnceUpon: Még mindig tartjátok, hogy ez Hófehérke és Charming éve?
Bizony ám, és már nagyon ideje volt! “Elárulhatom, hogy határozottan többet fogjuk még látni Hófehérkét és Charmingot.” – erősítette meg Kitsis. “Sőt azt is elárulhatom, hogy ahogy mindig, most is megharcolnak a boldogságukért. Azt hiszem a Gonosz királynő keményen próbára teszi őket ezúttal is, de én mindig is hittem benne, hogy mindig egymásra találnak. Ez az igaz szerelem.”
 
@jenmorrisun: Mikor lesz már egy kis pihenője Emmának, hogy végre boldog lehessen?
Nos a kérdés jogos, és Storybrooke minden lakosára alkalmazható, ezért megkérdeztük a sorozat íróit, miért nem kaphatnak egy teljes évadnyi boldogságot. “Minden karaktert próbára teszünk, mert ez a műsor a reményről szól és nincs szükség reményre, ha minden jól alakul.” – magyarázza Kitsis. “Ha minden jól megy nem reményre van szükséged. Csak boldognak kell lenned. Szóval számunkra a műsor tanulsága az, hogy hogyan lelj boldogságra, ha az élet citromot ad.”
 
“A rajongóknak meg kell értenie, hogy bár Storybrooke-ban vannak olyan mesés dolgok, mint varázslat, szörnyek és átkok, de ezt leszámítva nem különbözik a valódi élettől. Amikor felkelsz, itt sem tudod milyen napod lesz, vagy milyen hónapod és ugyanúgy két módon kezelheted a kihívásokat: elfogadod őket és megpróbálsz felül kerekedni rajta vagy megtörsz a súlya alatt és elbuksz. Szóval továbbra is jönnek a próbatételek, de ez a műsor a reményről szól, szóval ha hiszünk benne és reménykedünk, az út végén talán valami jó vár ránk.”
 
@faithfearcolide: Most, hogy Regina Hófehérke oldalán áll, megváltozik a módja, ahogy a Gonosz királynő fenyegetését kezelik?
A tény, hogy Hófehérke és Regina túljutott a nézeteltéréseken még nem jelenti azt, hogy a Gonosz királynő is kíméletes lesz az egykori mostahalányával. “Nézzétek, amikor Regina elfelezte magát előbújt a gonoszabb énje, és ez a gonosz mindig is csak egyetlen dologra vágyott: Hófehérke szívére. És bizony most utána ered, nem számít mibe kerül a megszerzése.”
 
@jenmorrisonhot8: Emma és Hook megoszt pár házias pillanatot ebben az évben?
“Azt hiszem lesz néhány ilyen, időről időre.” – válaszolta Kitsis szerényen. “Határozottan látunk majd belőle néhányat.” Szóval CaptainSwanrajongók lehet reménykedni még néhány belsős pillanatban, például egy közös főzésben. Grillezett sajtot valaki?
 
@kms914: Bármi infó Robin Hood történetéről?
“Valamikor ebben az évadban érkezik” – mondja Kitsis. “Azt mondanám, elég komplikált lesz. A rajongóknak ki kell várni, hogy mi is lesz ez pontosan, mert ez nem az a Robin akit ismernek. Robin nem fog feltámadni. Ez egy egészen új ötlet. Egy több epizódon át tartó történetszál lesz, de nem lesz állandó.” Na jó ez elég zavarosan és titokzatosan hangzik, igaz? “Örülünk is neki, hogy úgy hangzik, mert Robin tényleg nem támad fel, de nem is visszaemlékezésben tér vissza.” – teszi hozzá Horrowitz, hogy még jobban megnehezítse a találgatást. Valakinek valami tipp?
 
@CaptainSwan861: Lesz valami házasság vagy eljegyzés az évadban?
“Már rég volt ilyesmi, szóval sosem lehet tudni” – válaszolta Kitsis. “Én a helyetekben csak nézném tovább az évadot. Ki tudja. Tényleg régen volt már hasonló, szóval ki tudja mikor tesszük fel újra ezt a lemezt.” Ti is halljátok már az esküvői harangokat?
 
Végül egy bónusz infó: Colin O’Donghue a TV-LINE spoileres rovatában elárulta, hogy Emma látomásának felvételeinél egy statiszta volt a csuklya alatt, tehát hiába próbáljuk kitalálni a testalkat alapján, hogy ki lesz a támadó. Persze a stábnak vannak tippjei, hogy ki lehet a titokzatos alak, de egyelőre nem árulhatnak el semmit.
 

3 HOZZÁSZÓLÁS

    • Én leginkább azt tartom lehetségesnek, hogy valamilyen formában (akár egy mágikus tárgyon keresztül, akár egy másik világban, ahol pár napot töltenek el a hősök) Robin segíteni fogja Reginát mind abban, hogy hős legyen és legyőzze a királynőt, mind abban, hogy továbblépjen.

  1. Imadom a sorozatot!? A 6. Evad az utolso vagy lesz meg hetedik is? En nem tom h lesz e ezert nagyon erdekelne h lesz e hetedik evad…

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.