Exklúzív infók a téli fináléról

1
7
megtekintések

Facebookra már tegnap kitettem az új exkluzív képeket, amik megjelentek a téli fináléhoz, ami magyar idő szerint december 5-én hajnalban kerül a képernyőkre. Úgy tűnik hőseink ismét visszatérnek az uralkodói gyökereikhez. Vajon ez csak egy álom? Vagy visszatérnek az Elvarázsolt Erdőbe? Vagy Aladdin lámpása lesz rá a magyarázat?

“Amikor rájön, hogy a hősök találtak ellene egy fegyvert, amivel legyőzhetik, a Királynő ellopja Aladdin lámpását Jázmintól és kíván egyet, valami olyant, amivel örökre a kispadra küldheti a Megmentőt. David – aki nem hajlandó felébreszteni Hófehérkét, amíg Emma meg nem kerül – összedolgozik Hookal és Henryvel, hogy lefoglalják a Királynőt a Storybrooke-i kikötőben, amíg Regina titkos mentőakcióba kezd. Mindeközben Belle és Gold arra kényszerül, hogy szembenézzen egy váratlan veszéllyel, az újszülött fiúk kapcsán.” – nyilatkozták a sorozat írói.

És ehhez jön még persze az a nyilatkozat, amit korábban már olvashattatok az oldalon: “Egy olyan évadban ahol visszatért a Gonosz királynő, válságba került a Megmentő, felbukkant egy hitehagyott, áruló dzsin is és mindenkinek szembe kell néznie a szörnyű próféciával, a remény visszatér Storybrooke-ba egy mágikus kívánság formájában.” – árulták el a sorozat írói. “De ahogy minden varázslatnak, ennek is meg kell fizetni az árát. És ennek a kívánságnak az ára feldönti mind a hőseink, mind a gonosztevőink világát,új kalandba keverednek, új világokkal, régi szerelmekkel, és a közelgő végzettel a fejük felett, amit nem lehet tovább figyelmen kívül hagyniuk.”

Izgalmasan hangzik, igaz? Szerintetek mi lesz az a mindent megkavaró kívánság?

1 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Már alig várom! Nagyon nagyon imádom ezt a sorozatot. Ahogy így olvastam, hogy mi lesz, így sajnos valószínűleg a 6. évadban Emmanak és Hooknak nem születik gyereke 🙁 . Na jó, tudom ez kicsit abszurd , de én számítok erre a csavarra (#CaptainSwan )! Egyébként nagyon izgalmasnak hangzik. A 9. rész pontosan 28.-án jön ki ( mármint felirattal) ????

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!