6×09 leírás, promóképek, feliratos előzetes

5
13
megtekintések

Az Elvarázsolt Erdei visszaemlékezésekben Zörgőfürge Jack és Jill fiát használja fel, hogy megpróbáljon magához csalogatni egy erőteljes lényt és kiderül, hogy miért gyűlöli annyira a tündéreket. Ezalatt Storybrooke-ban Gold közli a Királynővel, hogy meg kell ölnie Zelenát, ami egy olyan döntésre készteti a Királynőt, ami örökre megváltoztatja a kapcsolatát a húgával.
 
Eközben Belle – miután megtudta mire készül Gold a fiával – ráveszi Emmát és Hookot, hogy segítsenek neki ellopni a varázstintát, amivel megdermesztheti a férjét, ám végül ő lesz az akinek meg kell hoznia az áldozatot, ami mindenki életére hatással lesz a városban. Jázmin pedig talál egy dzsin nélküli lámpát, amitől azt reméli, hogy segítségére lesz Agrabah felkutatásában, míg Aladdin módot talál rá, hogy ismét hőssé váljon.
 


További képek a galériánkban: [ide kattintva] elérheted őket.

 
Állandó szereplők:
 
Ginnifer Goodwin – Hófehérke/Mary Margaret, Jennifer Morrison – Emma Swan, Lana Parrilla – Gonosz királynő/Regina, Josh Dallas – Charming herceg/David, Emilie de Ravin – Belle, Colin O’Donoghue – Hook kapitány, Jared S. Gilmore – Henry Mills, Rebecca Mader – Nyugati Boszorkány/Zelena és Robert Carlyle – Zörgőfürge/Mr. Gold.
 
Vendég szereplők:
 
Beverley Elliott – Nagyi, Karen David – Jázmin hercegnő, Deniz Akdeniz – Aladdin, Keegan Connor Tracy – Kék Tündér, Giles Matthey – Fiú, Nick Hunnings – Jack, Tammy Gillis – Jill, Jamie Murray – Fekete Tündér, Edwina Shuster – Idős Apáca és Jacky Lai – Növendék Tündér.
 
Az epizódot írta David H. Goodman & Brian Ridings , rendezte Mairzee Almas.
 

 

5 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Eddig online néztem végig a sorozatot kevesebb mint 3 hét alatt végig néztem a 6. évad 8. részig. De most, hogy várnom kell meg vagyok bolondulva :o! Eszméletlen rajongó vagyok 🙂 ! Amúgy rajtam kívül valaki lát esélyt arra, hogy Emmának és Hooknak gyereke szülessen ? Én nagyon remélem ;)! Egyébként a Pocahontast és a Narniát nem viszik majd bele a sorozatba?

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!