6×08 leírás, képek és feliratos előzetes

0
6
megtekintések

Emma és Regina kieszel egy tervet, hogy a Királynőt egy saját készítésű börtönbe vessék, míg Hófehérke és David igyekszik hozzászokni az egymás nélküli élethez. Ezalatt Henry idegesen készül Violetet elhívni az iskolai bálra, aminek kapcsán a Királynő Regina bőrébe bújva próbál tanácsot adni neki, ami a sötét útra vezetheti a fiút.
 
Mindeközben Zelena beadja a derekát, hogy segítsen Belle-nek és közösen felbérelik Aladdint, hogy ellopjon egy bűvös tárgyat Mr. Goldtól, ami örökre megóvhatja tőle a nőt és a születendő gyermeküket.
 


További képek a galériánkban: [ide kattintva] elérheted őket.

 
Állandó szereplők:
 
Ginnifer Goodwin – Hófehérke/Mary Margaret, Jennifer Morrison – Emma Swan, Lana Parrilla – Gonosz királynő/Regina, Josh Dallas – Charming herceg/David, Emilie de Ravin – Belle, Colin O’Donoghue – Hook kapitány, Jared S. Gilmore – Henry Mills, Rebecca Mader – Nyugati Boszorkány/Zelena és Robert Carlyle – Zörgőfürge/Mr. Gold.
 
Vendég szereplők:
 
Beverley Elliott – Nagyi, David Avalon – Tudor, Gabe Khouth – Hapci/Mr. Clark, Karen David – Jázmin hercegnő, Deniz Akdeniz – Aladdin, Tzi Ma – Sárkány és Olivia Steele Falconer – Violet.
 
Az epizódot írta Jerome Schwartz & Leah Fong , rendezte Jennifer Lynch.
 

 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!