Mi vár Hookra és Emmára?

0
10
megtekintések

Figyelem Hook rajongók, az etonline interjút készített a sármos kalóz nem kevésbé sármos megformálójával, Colin O’Donoghue-val a hatodik évad kapcsán! Milyen sötét titok bukkan elő Hook múltjából? Mi vár a CaptainSwan párosra? Íme minden amit tudni lehet!
 
Mit szóltál hozzá amikor megtudtad, hogy Emma ismét titkolózni kezd Hook előtt?
Colin:
Igen, elég gonosz tőle, hogy nem avatja be Hook-ot abba ami vele történik, de azt hiszem Hook mindent meg fog tenni, hogy segítsen neki és úgy érzi van már olyan kapcsolat közöttük, hogy őszinték és nyitottak lehetnek egymással. Szerintem tudja, hogy valami nincs rendben és Emma rejteget valamit előle, valamit, amit nem akar megosztani vele.
 
Mennyi időbe telik, mire Killian mindenre rájön?
Colin:
Azt hiszem elég hamar megkörnyékezi vele a témát. Mármint, Hook nem fél felhozni témát és kipuhatolózni a dolgokat, szóval hamarosan felhozza a dolgot.
 
Killian megjárta a poklot – szó szerint – az ötödik évadban. Mi vár rá a hatodikban?
Colin:
Próbál a tőle telhető legjobb emberré válni és olyan hős szeretne lenni, amiben a többiek hisznek, hogy egy nap lehet belőle. Szintén a lehető legjobb szeretne lenni Emma kedvéért is, bizonyítani, hogy méltó a szerelmére. Itt indul az évad elején. A következő epizódban látni is fogjátok, hogy csak azért segít Belle-nek, mert jót akar neki. Próbál segíteni és jóvátenni pár sötét cselekedetet a múltjából, Belle-el kapcsolatban és általánosságban is. Tudja, hogy sok rosszat tett és mindent jóvá akar tenni.
 
Az ötödik évadban a múltjáról is többet tudtunk meg, sőt a bátyjával való kapcsolatáról is. Idén is lesz valami hasonló napirenden?
Colin:
Igen, határozottan látjuk még kicsit a múltját. Nem mondhatok még sokat róla, de látni fogjunk pár múltbéli kapcsolatát és bizonyos értelemben kicsit többet tudunk meg az egész családja életéről is. Hook már több száz éves, szóval sok feltárni valónk van, de mindig vicces a régi Hook-ot alakítani és megnézni milyen volt több száz évvel ezelőtt. Szóval igen, határozottan látjuk még a múltját.
 
Hook és a Gonosz királynő között mindig nagyon érdekes és mókás dinamikát láthattunk. Most, hogy a Királynő visszatért, számíthatunk több vicces jelenetre közöttük?
Colin:
Igen, lesz pár közös jelenetük. De Hook már határozottan megváltozott azóta. Nem is tudom pontosan régen milyen kapcsolat volt közöttük… (nevet) De Hook már más ember és azt hiszem határozottan az a célja, hogy legyőzzék a Királynőt és megállítsák a terve végrehajtásában. Ő most csak a Gonosz királynő, Regina nélkül… ez megkérdőjelezhet pár dolgot a múltból.
 
Az egyik legjobb barátod, Sean Maguire visszatér Robin Hoodként a hatodik évadban pár epizód erejéig. Hogy reagáltál rá amikor megtudtad, hogy Robin mégsem biztos, hogy teljesen kitörlődött?
Colin:
Várj, legjobb barát? Ki mondta, hogy a legjobb barátom? [nevet] Na jó, nagyon izgatott voltam. Nagyszerű, hogy visszatér. Szó szerint semmit sem tudok erről a visszatérésről vagy hogy pontosan mit is takar ez, de jó lesz, hogy Sean ismét itt lesz egy időre. Ő tényleg nagyszerű srác, de ne mond neki vissza, hogy ezt mondtam róla. Mindig jól szórakozunk együtt.
 
A rajongók egy része nagyon szeretné, ha Killian jobban részesévé válna a Charming családnak és szorosabb viszonyt alakítana ki Henry-vel. Te is így szeretnéd?
Colin:
Persze, Hook természetesen része Emma életének, ők pedig Emma családja, szóval természetesen több közös jelenetet láthattok majd Henryvel és Charminggal is. Sokat nem mondhatok, de Charming esetében határozottan nagy fejlődést láthattok a kapcsolatukban. Ami Henryt illeti, ő most kamaszodik, Hook pedig amolyan apa figura neki – legalábbis próbál az lenni – szóval ők itt tartanak most. Hook próbál mindenhol megfelelni, de a sötét múltja még mindig ott a háta mögött.
 
Kiderül, hogy Killian hol lakik a hatodik évadban? Egy ideig a Jolly Roger volt az otthona, aztán beköltözött a Nagyihoz. Most talán hivatalosan is összeköltöznek Emmával?
Colin:
Hivatalosan még nem élnek együtt, de ő választotta a házat, szóval határozottan neki is ott a helye. De nem vagyok benne biztos, hol is él igazából, a Jolly Rogeren, a Nagyinál vagy hol? Szerintem jelenleg csak úgy lézeng a városban. Remélhetőleg hamarosan talál állandó lakóhelyet. Remélhetőleg.
 
Remélhetőleg Emma mellett, hiszen tényleg ő választotta a házat!
Colin:
Igen, és milyen jó ízlése van!
 
Szerinted milyen lenne számukra a tökéletes lánykérés?
Colin:
[nevet] Fogalmam sincs! Talán egy rumozgatás a Jolly Rogeren? Gyertyafényes vacsi grillezett sajttal és hasábburgonyával, egy jó régi évjáratú rum… És azt hiszem ennyi lenne.
 
Mit gondolsz ki tenné fel a nagy kérdést, Emma vagy Hook?
Colin:
Nem tudom Hook lenne e az, aki bedobja a kérdést. Ez igazán nagy lépés. Egy olyan városban építgetik ezt a kapcsolatot ahol mindig felbukkan egy főgonosz, aki mindenkit ki akar nyírni! [nevet] Nem tudom jut e rá idejük, hogy egyáltalán eltűnődjenek ezen.
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..