Mi lesz veled, Rumbelle páros?

0
16
megtekintések

A műsor talán a reményről ismert, ám a premier nem éppen ezt hozta Zörgőnek és Bellenek.
 
A szezon nyitó epizódjában Zörgőfürge megkísérelte felébreszteni Belle-t, de ezzel a Zordon csak azt bizonyította, hogy hajlamos a múltban történt hibáinak – például Belle becsapása és elidegenítése – megismétlésére. Ezt még a meg nem született gyermekük is látta, aki az álomban eljátszotta Morpheus szerepét és figyelmeztette édesanyját, hogy ne dőljön be ismét olyan egyszerűen Zörgőnek — és ő nem is tette. Így hát Belle Hook-hoz fordul majd, hogy segítsen menedéket találni számára Zörgő elől, melyre a következő epizódban fog sor kerülni.
 
“Belle tényleg azon a ponton van, hogy már felhagyott Zörgőfürgével, de van egy gyermekük, szóval ez zűrösebbé teszi az ügyüket.” – mondja Edward Kitsis. “Egy gyerekkel bonyolultabb, tulajdonképpen félre kell tenned a saját érzéseidet és a gyermekedét kell előbbre helyezned, nem számít, hogy mennyire is utálod a másik személyt. Ez lesz most próbára téve.”
 
De Adam Horowitz azt mondja, Belle nem igazán utálja Zörgőt. “Mikor szeretsz valakit, a legerősebb érzelmek amiknek határán lehetsz a gyűlölet és a szörnyű csalódás. Mert volt már szerelem köztük, de ami közöttük történt túlságosan borzalmas és elszakította őket egymástól. Most Belle nagyon küzd azzal, hogy merre is haladjon az életben. Zörgő olyan helyzetbe keverte magát, ami miatt tarthatatlan a kapcsolatuk, tehát Belle azon gondolkodik: Hogy adjak életet ennek a gyereknek? Hogy nevelem fel? Mihez kezdjek az apjával és azzal a ténnyel, hogy szeretem ezt az embert és még mindig vannak iránta érzelmeim?”
 
Míg Belle saját útjának megtalálásával küzd, Zörgőnek is nehéz, aki már az első gyermekét is a sötét útja miatt veszítette el. “Világos, hogy valóban szereti Belle-t,” mondja Kitsis. “Akarja ezt a gyermeket, jó apa akar lenni, de ő akkor is csirkefogó és nem adja fel ezt az életet. Ez az ő művészete. Ez az, amiben a legjobb: az alkuk és az emberek félrevezetése.”
 
“Amikor az álomvilágban voltak és megkérdezte tőle Belle, hogy mi lenne, ha megváltozna érte, Zörgő azt felelte: Érted megpróbálok a legjobb ember lenni, aki csak lehetek.” – fejtegeti Horowitz. “Ezek nagyon gondosan választott szavak. A legjobb ember lesz, aki csak lehet, de Belle nem kaphatja meg tőle azt a valódi, izig-vérig jó embert… Ez ennek a kapcsolatnak a huzavonája, mert Belle szereti őt, látja a jót és a rosszat benne, a lehetőséget és emiatt a csalódottság csak egyre nő benne.”
 
Zörgő pedig úgy döntött, hogy becsapja Belle-t a felébresztése érdekében, ami nem meglepő. “Minden évben emlékeztetem a rajongóinkat arra, amire Zörgő már figyelmeztetett minket a  ‘Felszín és mély’ (1. évad 12. rész) epizódjában. Nehéz őt szeretni,” mondja Kitsis. “Az emberek minden évben bedőlnek neki és mikor emlékezteted erre őket, felhúzzák magukat. Idén sem lesz másképp.”
 
De ez nem azt jelenti, hogy nincs remény egy végső, boldog befejezésre. “Újra csak a Szépség és a Szörnyeteget látom, és a film végén ez tényleg nagyot ütött — a film 82 perces, utána együtt vannak és minden csodálatos.” mondja Horowitz. “Mi a 115.-ik epizódnál járunk jelenleg, szóval még tart a kaland, hogy a végén megkapják-e vagy sem. Igen, egy csomó hullámvölgy van náluk, de ez csak azért van, mert épp egy hihetetlenül jószívű-karakterünk esett szerelembe a műsor egyik legnehezebb természetű karakterével. Ez sosem lesz egyszerű közöttük, ez a természetükből fakad.”
 
Ami pedig a gyermeküket illeti, a felnőtt verzióját még látni fogjuk az évadban. “Szeretjük Giles-t, szerintünk csodálatos,” mondja Horowitz. “Igen, ismét látni fogjuk még. Ez még csak ízelítő volt, de hogy miképpen kapunk még belőle – hiszen Belle nyilvánvalóan terhes marad még egy ideig- azt egyelőre szeretnénk titokban tartani. De az biztos, hogy a kicsi nem 20 évesen fog előbújni.”
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!