Interjú Regináról és a Királynőről

0
9
megtekintések

Lana Parrilla kettős feladatot kapott idén az Egyszer volt, hol nem volt -ban. Miután elvált a gonosz énjétől és megpróbált végezni vele, Regina most szembenéz ennek a következményeivel, amikor a Gonosz királynő ismét célba veszi a boldog befejezések elpusztítását Storybrooke-ban. De vajon Regina képes lesz elpusztítani őt?

Hogyan folytatódik tovább Regina küzdelme önmaga megtalálására a sötét oldala nélkül?
LANA PARRILLA:
Számára ez egy utazás. Maradt néhány lecke előtte, amit nem egészen tanult még meg. Most át fog esni ezen. A legnagyobb lecke számára az, hogy nem tudsz megszabadulni a sötétségedtől. Ezt kell megtanulnia és sajnálatos módon a nehezebb módon — és mindenki más is megfizet érte. Ez az egy döntés mindenkire hatással lesz, a teljes szomszédságra. Megküzd ezzel. A hőseink most vissza lettek dobva az akcióba és Regina is ott találja magát a következő epizódban. Ismét bedobták a mély vízbe és segítenie kell Dr. Jekyll -t, hogy előrukkoljon a szérummal, hogy végre meg tudja ölni a másik felét, a Gonosz királynőt. Itt tart majd a következő epizódban.

Elmondanád mi a Gonosz királynő végső célja? Az hogy felossza a várost emberről emberre?
Még alakulóban van a végső cél, – legalábbis szerintem. Nem vagyok még egészen biztos benne. Bosszút akar. Most nem csak egy emberen akar bosszút állni. Korábban – a múltban – ez Hófehérke és Charming volt, de főképp Hófehérke. Most Reginát is célba vette. Sok mókában van része Storybrooke -ban, ahogy láttátok ezt az első néhány epizódban. Valójában gúnyolódik és játszik mindenkivel. Jól érzi magát. Nehéz számomra nézni, de miután ráhangolódtam, már csak olyan, hogy “Hiszen csak szórakozik”. Legalábbis ezen a ponton még.

Emma azon aggódik, hogy talán épp Regina lesz a csuklya alatt, aki meg fogja ölni. Mit gondolsz, Regina hogy érezne, ha tudna erről? Ő is aggódna rajta?
Ó igen, bizonyára. Már tudjuk, hogy a sötétség visszatérhet. Már a korai epizódokban láttuk, hogy a sötétség képes visszatérni. Ettől retteg, hogy a sötétség visszatér, és ha ez megtörténik, értelmetlen volt megszabadulni a Gonosz királynőtől. Harcol ezzel és próbál megmaradni a hősies úton amit létrehozott magának, amin már jár egy ideje. Úgy érzem, hogy a hőssé válás és meghozni ezeket a döntéseket, már a második természetévé vált. Amit láttuk a Gróffal, az egy visszalépés volt, de egyúttal meg is mentette Hófehérke és Charming életét. Ez egy óriási lépés a karakternek, különösen ha azt nézzük, hogy eredetileg meg akarta ölni Hófehérkét. Regina tényleg azzá a másik nővé vált, akit az utóbbi évek alatt láttunk. Eltökélt. Eltökélte, hogy boldog lesz. Bármi is legyen a boldogság meghatározása számára, eltökélte, hogy jó döntéseket hoz és hogy a legjobb hőssé fog válni, aki csak lehet. Itt látom most Reginát. A Gonosz királynőnek is megvan a saját leckéje, amit még meg kell tanulnia. Szeret szórakozni. A nehezebb úton szeret tanulni.

A Gonosz királynő említette, hogy Regina nem akar a története végére járni. Azért Regina tesz majd lépéseket afelé, hogy elérje azt ebben az évadban?
Most próbálja megállítani a Gonosz királynőt, a közvetlen problémákkal foglalkozik. Végül majd biztosan eljön ez is, de jelen pillanatban sok gúny és méreg van ebben a családban. A királynő próbál éket verni az emberek közé és néhol sikert is arat, míg végül történik valami és a hősök végül megállítják. Úgy gondolom, most csak meg akarja akadályozni a Gonosz királynőt abban, hogy bántsa az embereket és helytelenül cselekedjen, és próbálja visszanyerni az irányítást felette. Felelősnek érzi magát, mivel ő engedte szabadon. Úgy érzi, “Ó istenem, meg kell ragadnom a kantárt és vissza kell húznom.” Ez most Regina célja: megállítani a sötétebb önmagát attól, hogy elpusztítsa mindenki boldog befejezését.

Robin Hood visszatér. Beszélnél arról, hogy érinti ez Reginát?
Fogalmam sincs. Ötletem sincs, hogyan tér még vissza és hogyan lesz ez a történet elmesélve. A lelke megsemmisült, de senki sem hal meg igazán ebben a műsorban, szóval úgy érzem ezzel a történetvezetéssel mindig megtudjuk találni a kiskaput, hogy elmeséljük ezeket a történeteket és visszahozzuk a kedvenc karaktereinket. Mókás lesz Sean visszatérése. Mindig sok nevetést és fényt hoz a forgatásra. Öröm vele lenni. Nagyon vicces. Erős barátságok alakultak ki a műsorban, szóval ez olyan mintha az unokatestvéred vagy a tesód térne vissza. Ez egy családi műsor és mindenkinek vannak kisbabái amik összehoznak, szóval ez tényleg egy család.

Ha már Robin Hood, van esélye Reginának egy új szerelemre az évadban?
Reginának? Nem tudom. A Gonosz királynőt láttuk kacérkodni egyik Storybrooke-i lakosunkkal — egy igazi veteránnal tulajdonképpen — Mr. Gold-al. Játszadozik vele egy picit és kacérkodik vele, szóval majd meglátjuk, hogy alakul majd ez a kapcsolat. De Regina szíve azt hiszem össze van még törve.

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!