6×10 forgatási infók

0
11
megtekintések

Ismét jó régen kaptunk már forgatási infókat, viszont most lelkes rajongóknak hála újra van. Nemrég kezdődtek el a 6×10 “Bárcsak itt lennél” forgatásai. Három jelenetről kaptunk infókat, amikben Hook, Emma, Regina, Mr. Gold, Belle és a törpék vettek részt.

Első jelenet – Ebben a jelenetben Regina és a törpék kaptak szerepet, de nem lehetett látni, mi is történik, mert egy lezárt gyalogúton voltak.

Második jelenet – Ez két részből állt. Az első Reginával, a második pedig a Gonosz királynővel volt. Reginát lehetett látni a temető irányába sétálni Emmával és Hookal. Beszélgettek egymással, de nem lehetett hallani, hogy miről. Ezután Regina kiabált valakinek, aki a sejtések szerint a Királynő lehetett. A kripta felé futottak a temetőben, majd a Gonosz királynő is megjelent. Emma előtte volt, majd mindenki szembeszállt a Gonosz királynővel. Emma egy kardot tartott. A Királynő mondott valami olyat, amitől Emma bepöccent és előretört a kardjával a Királynő felé, Hook pedig azt kiáltotta Emmának, hogy “Ne!”. A Királynő ezután eltűnt, mert ugye őt nem könnyű legyőzni, ezzel pedig véget is ért a jelenet.

Harmadik jelenet – A Rumbelle páros a tónál forgatott, de több infót nem tudni róla.

Kaptunk még forgatási képeket is, melyeket itt lent meg is tekinthetsz, de a Facebook oldalunkon is találsz bőven belőlük.


 

Előző cikkPeople Choice Awards 2017
Következő cikk6×06 jelenet #1
MEGOSZTÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.