6×08 – Forgatási képek és infók

0
8
megtekintések

Régen kaptunk forgatási infókat, most végre újak érkeztek. Elkezdődtek a 6×08 “Tükröd leszek” forgatásai, és ezekhez végre a forgatási képek mellé infókat is kaphattunk, melyeket alább meg is tekinthettek.

Jó újra együtt látni Emmát és Reginát most, hogy a Gonosz királynő és Zelena legjobb barátnők lettek. Emma és Regina a Nagyi étterme előtt álldogált, ám arról, hogy mi is történt, a szemtanúk is csak találgatnak.
 
Belle Mr. Gold zálogházánál kapott jelenetet. Ez meglepő a premier eseményei után, ám Belle mégis Mr. Gold ajtaján át kukucskált be.

Aladdin és Jázmin is Storybooke -ba érkezett és Aladdin sokkalta boldogabbnak tűnt, mint a premier visszaemlékezésében. Az egykori Megmentő Jázminnal sétálgatott Storbyrooke utcáin, a későbbiekben pedig a lámpással lehetett látni.
 
Rajtuk kívül még a Gonosz királynő és Hook forgatott külön-külön, róluk sajnos nincs infónk, hogy mégis mi történhetett velük.

Alább találtok pár forgatási képet, melyek közül sok már elérhető a Facebook oldalunkon, hamarosan pedig a galériánkban is.
 


 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..