6×07 leírás, képek, feliratos előzetes

0
6
megtekintések

Az Elvarázsolt erdei visszaemlékezésekben a bandita Hófehérke próbálja elkerülni a Favágó néven ismert fejvadászt, míg a pásztor David egy sorsdöntő utazásra indul, hogy eladja a családi farmot.
 
Eközben napjaink Storybrooke-jában a Királynő azzal fenyegetőzik, hogy elpusztítja a várost és minden lakóját, ha David és Hófehérke nem adja át neki a szívét. Így amíg Emma, Hook és Henry felkészül a város védelmére, Regina, David és Mary Margaret egy bűvös facsemete után nyomoz, amit az igaz szerelem első szikrája hozott létre. Regina felhasználja Gold és a Királynő bimbózó románcát, hogy ellenük fordítsa, míg Zelena egy baráti tanáccsal látja el Belle-t.
 


További képek a galériánkban: [ide kattintva] elérheted őket.

 
Állandó szereplők:
 
Ginnifer Goodwin – Hófehérke/Mary Margaret, Jennifer Morrison – Emma Swan, Lana Parrilla – Gonosz királynő/Regina, Josh Dallas – Charming herceg/David, Emilie de Ravin – Belle, Colin O’Donoghue – Hook kapitány, Jared S. Gilmore – Henry Mills, Rebecca Mader – Nyugati Boszorkány/Zelena és Robert Carlyle – Zörgőfürge/Mr. Gold.
 
Vendég szereplők:
 
Lee Arenberg – Leroy/Morgó, Keegan Connor Tracy – Kék Tündér, Gabrielle Rose – Ruth, Paul Johansson – a Favágó/Gabriel és Paul Jarrett – Nemesember.
 
Az epizódot írta Jane Espenson, rendezte Ralph Hemecker.
 

 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!