6×05 leírás, képek, feliratos előzetes

1
17
megtekintések

A visszaemlékezésekben Jázmin hercegnő felkeresi Aladdint, hogy a segítségét kérje egy titkos fegyver helyreállításához, ami képes lenne megtörni Jafar befolyását a Szultán fölött és megmenthetné a várost a pusztítástól. Küldetésük a Csodák barlangjába vezeti őket, ahol fény derül Aladdin végzetére.
 
Eközben Storybrooke-ban a Királynő csőbe húzza Hook-ot és Charmingékat, hogy rákényszerítse Emmát a titka felfedésére a család szétválasztása érdekében. Így amíg a Gonosz királynő Zelenát kényezteti a város másik felén, Regina és a hőseink próbálnak végére járni Aladdin sorsának.
 


További képek a galériánkban: [ide kattintva] elérheted őket.

 
Állandó szereplők:
 
Ginnifer Goodwin – Hófehérke/Mary Margaret, Jennifer Morrison – Emma Swan, Lana Parrilla – Gonosz királynő/Regina, Josh Dallas – Charming herceg/David, Emilie de Ravin – Belle, Colin O’Donoghue – Hook kapitány, Jared S. Gilmore – Henry Mills, Rebecca Mader – Nyugati Boszorkány/Zelena és Robert Carlyle – Zörgőfürge/Mr. Gold.
 
Vendég szereplők:
 
Raphael Sbarge – Archie/Tücsök Tihamér, Beverly Elliott – Nagyi, Gabe Khouth – Hapci, Oded Fehr – Jafar, Deniz Akdeniz – Aladdin, Jordan Ashley Olson – Orákulum, Karen David – Jázmin, Cedric De Souza – Szultán és Kate Dion-Richard – Boglárka.
 
Az epizódot írta Edward Kitsis és Adam Horowitz, rendezte Norman Buckley.
 

 

1 HOZZÁSZÓLÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!