6×04 leírás, képek, feliratos előzetes

0
13
megtekintések

A Gonosz királynő Hyde-al az oldalán továbbra is Jekyll szérumára pályázik, míg Hófehérke az első napjára készül az iskolában. Emma alig várja, hogy Hook hozzá költözzön, miközben a kalóz azon kapja magát, hogy Belle-t próbálja megóvni a férjétől, aki tett róla, hogy a nő ne hagyhassa el a kalózhajót.
 
A visszaemlékezésekben Zörgőfürge segít befejezni Jekyll-nek a szérumát, amivel egy ember lelkét két félre bonthatja – egy jóra és egy rosszra – de a segítségéért igen magas árat kell fizetni.
 


További képek a galériánkban: [ide kattintva] elérheted őket.

 
Állandó szereplők:
 
Ginnifer Goodwin – Hófehérke/Mary Margaret, Jennifer Morrison – Emma Swan, Lana Parrilla – Gonosz királynő/Regina, Josh Dallas – Charming herceg/David, Emilie de Ravin – Belle, Colin O’Donoghue – Hook kapitány, Jared S. Gilmore – Henry Mills, Rebecca Mader – Nyugati Boszorkány/Zelena és Robert Carlyle – Zörgőfürge/Mr. Gold.
 
Vendég szereplők:
 
Lee Arenberg – Leroy/Morgó, Karen David – Shirin, David Avalon – Tudor, Olivia Steele Falconer – Violet, Jonny Coyne – Dr. Lydgate, Jordyn Ashley Olson – Orákulum, Elizabeth Blackmore – Mary, Reilly Jacob – Tom Sawyer, Hank Harris – Dr. Jekyll és Sam Witwer – Mr. Hyde.
 
Az epizódot írta David H. Goodman és Nelson Soler, rendezte Alrick Riley.
 

 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!