6×04 “Különös eset” elérhetőségek

5
17
megtekintések

Közérdekű: A felirat ahhoz a verzióhoz készül, amelyik a címében is fel van tüntetve. Ha másik verziót töltesz le, nem biztos, hogy tökéletes lesz hozzá az időzítés!

A torrentről letöltött részeket 24 óráig tárolhatod legálisan a gépeden!
Elérhetőségek:

Letöltés Letöltés 720px Online angol
Magyar Felirat Feliratos vidto Feliratos inda

[Segítség] az epizódnézéshez // További elérhetőségek a [Média] menüpontban 

5 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Hát ez a rész is tele volt fordulattal.:O Imádtam.:) De az évadból még mindig a 2.rész a kedvencem.:D Viszont nagyon csavaros volt és külön megnyugvást jelent számomra, hogy a Viktoriánus Angliát behozták végre.:) Esély Alice-re Cyrus-ra és a Wonderland stábjára 😀 Na de leginkább Ana-ra és Will-re.:3 <3 Az,hogy Lydgate-nek volt illetve van gyereke o.O Hát még a gondolat is borzasztó xd De szép lánya volt.:D Hogy Hyde a jó az meg OMG nem számítottam rá.:O

  2. Áááá, ez igazi OUAT-os rész volt, erre nem számítottam, nagyon jó volt ez a csavar. Viszont én azt hittem, hogy Jekyll és Hyde az egész évadban szerepelni fog, kicsit csalódás volt a hirtelen haláluk. Viszont már nagyon kíváncsi vagyok Aladdinékra, és a megmentők mitológiájára. Belle még mindig egy hülye picsa, hihetetlen, ahogy viselkedik. Rumpel elmondta neki, hogy miatta tette az egészet, és még ezek után is hisztizik. Rumpelstiltskin új frizurája nagyon nem tetszik, eléggé öreges. Tudom, a Trainspotting 2 miatt le kellett vágatnia, de igazán hagyhatták volna a parókát mert ez borzalmas.

  3. Király rész volt! Mint a régi szép időkben… Én azt sajnálom nagyon, hogy Hyde meghalt. Nagyon bírtam az Evil Queen – Mr. Hyde párost.
    Aladdinékat nagyon várom.
    Belle még mindig nem szimpi, és Rumple sem az. Az új haja is benga. Na, nekem ők nem hiányoznának…

  4. Szia, sajnos még csak most jutottam el a múlt heti epizódhoz és letöltöttem a 720verziót és a feliratot, amit valamiért nem enged elindítani, errort ír ki. Tudnál nekem segíteni? Köszönöm.

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!