Visszatérő szereplők és a Megmentők

0
39
megtekintések

Visszatérő szereplők:
A hatodik évadban visszatérő szereplőkből sem lesz hiány, a minap két régi ismerős visszatérését jelentették be. Egyikük a titokzatos sárkány, akinek a szívét az 5. évad fináléjában a Gonosz Királynő kitépte, tehát ha életben maradt valószínűleg most a királynő irányítása alatt áll.

Másikuk pedig nem más, mint a sármos Charming herceg anyukája, Ruth. Őt utoljára a 4. évadban láttuk, a Jégvarázs történetszál alatt, most viszont a királynő visszatértével újra előkerül a pásztorfiúból herceggé avanzsált Charming múltja és lehetséges, hogy néhány dologról amit eddig igaznak vélt, most lehull a lepel és kiderül, hogy mégsem annyira igaz.
 
A Megmentők története:
A másik ami mindenkit foglalkoztat, az a párhuzam az új szereplő Aladdin és Emma története között, különösen a Comic Con jelenet után – alább újra megnézheted a jelenetet – ami elég sötét jövőt vetít elő a Megmentőknek. Nos az írók még elárultak pár hírmorzsát erről is. “Hamar fel fogjuk ismerni, hogy Aladdin is Megmentő, ahogy Emma. Közvetlen kapcsolat lesz aközött, amin Aladdin ment át a mi verziónkban és aközött ami Emmára vár.” – nyilatkozták a tvguide-nak.
 

 
Ebben az évadban a Megmentők történetének kibogozása hasonlóan alakul majd, mint tavaly a Zordonok múltja és ha hiszünk Jaffarnak, hogy a Megmentők dolga csak adni és adni, míg szinte semmi sem marad amit még odaadhatna, ismét “csodás” sors vár Emmára… De Jafar a történetben azt is szimbolizálja nekünk, hogy nem elég a Megmentőnek mindig készenlétben állni, hogy megmentse a többieket, de mindig a nyomában liheg egy főgonosz is, aki az örök ellensége. De vajon ki ez az ember Emma életében?
“Nos a múlt azt mutatja, hogy Emma Jafarja mindig is a Gonosz királynő volt. Szóval most, hogy így elszabadult, én kezdenék aggódni a helyében.” – mutat rá Eddy Kitsis.
 
De vajon Emma képes lesz megváltoztatni a Megmentők sorsát, vagy küzd tovább a városért és az életéért, míg ki nem fogy a szuszból és utoléri a végzet?
 

Előző cikk6×01 jelenet #1
Következő cikk6×01 jelenet #2
MEGOSZTÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..