Storybrooke-ot is elérte a migráció

0
15
megtekintések

A migrációs probléma idén Storybrooke-ba is betör, amikor a hatodik évadban az Elmondatlan mesék földjének menekültei – például Némó kapitány és Monte Cristo grófja, csak hogy párat említsünk – megérkeznek a városba.
 
A menekültek vezetője Mr. Hyde, Robert Louis Stevenson híres/hírhedt regényalakja, és a vele érkező tömeg is igen sokszínű: szép számmal akadnak még irodalmi hősök, de újabb Disney karakterek is várhatóak – mint Aladdin, Jázmin és Jafar – sőt az Elvarázsolt erdő lakói is képviseltették magukat az Elmondatlan mesék földjén. Ami közös e színes társaságban, az az hogy egyikük sem akart a történetük végére érni. “Néhányan azért tapostak a fékre, mert féltek attól amit a meséjük vége tartogathat, míg mások bizonyos emberek árulása nyomán kerültek erre a helyre, olyan emberek miatt, akiket már jól ismer a közönség.” – nyilatkozták a sorozat írói.

[RÉGÓTA VÁRNAK AZ ELMONDATLAN MESÉK HŐSEI A BEMUTATKOZÁSRA – KATTINTS IDE A CIKKÉRT]

 

 
Nem csoda hát, ha az újonnan érkezők beáramlása felkavarja a városlakók érzelmeit: régi haragosok futnak össze és ássák el újra a csatabárdot. Mindez Emmára akkora hatással lesz, hogy dilidokinál végzi. Úgy bizony! Hölgyeim és uraim, Dr. Archie Hopper újra rendel! És nem ő az egyetlen, mostanság elszaporodtak a dokik a városban: visszatér Dr. Whale – alias Dr. Frankenstein, itt van ugye Hyde jobbik fele, Dr. Jekyll és érkezik a Wonderland spin-off sorozat dilidokija, Dr. Lydgate is (Jonny Coyne). “Annyi dokink lesz idén, hogy talán ismét Spin-off sorozatot kéne indítanunk velük. A Storybrooke Klinika, vagy valami hasonló.” – viccelődtek az alkotók.

[AZ ŐRÜLT TUDÓSOK ÖSSZETARTANAK – KATTINTS IDE A CIKKÉRT]

 
A dokik mellett visszatér Hamupipőke (Jessy Schram) is, akinek határozottan köze lesz az Elmondatlan Mesék földjéhez – talán a mostohatesók kerültek oda? – és ezúttal látni fogjuk azt a bizonyos királyi bált is, amin megismerkedett a hercegével. De a görög istenektől sem búcsúzunk még el, érkezik Morpheus, az álmok istene aki Gold segítségére lesz, hogy beszélhessen az álomátok alatt álló szerelmével.

[HAMUPIPŐKE VISSZATÉR – KATTINTS IDE A CIKKÉRT]

 
És ha ez még mind nem volna elég, a küzdelem Regina új és régi énje között a tetőfokára hág, amikor felfedezik, hogy a Gonosz királynő él és virul, sőt mi több birtokában van Regina összes eddigi emlékének. Még jó, hogy Emma épp teljes gőzzel Megmentő módban van…
Hook viszont lehetséges, hogy egy kis kapitányi hetvenkedésbe keveredik Némó kapitánnyal. “A Nautilus (Némó tengeralattjárója) a Jolly Roger ellen (Hook hajója). Mi sülhetne el balul?” – viccelődtek a producerek.

[MINDEN AMIT NÉMÓ KAPITÁNYRÓL TUDUNK! – KATTINTS IDE A CIKKÉRT]

 
Melyik történetszálat várjátok a legjobban? Addig is kitartás, már csak pár nap a premierig. 🙂
 

Előző cikk6×01 – 2 új előzetes
Következő cikk6×01 jelenet #1
MEGOSZTÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..