Snowing és Rumbelle spoilerek

0
14
megtekintések

A rajongók már lázban égnek a világ minden táján, hogy mindent megtudjanak a hónap végén startoló hatodik évadról, így minden online magazin spoileres rovatában felbukkannak az “Egyszer volt, hol nem volt” sorozatot érintő kérdések.
 
A tvline-nál a rajongók a Rumbelle páros után érdeklődtek: hogy miután Belle kiszabadul a dobozból – és megemészti amiket azóta elkövetett Zörgő – várható e pár kedves, babavárós pillanat az újdonsült szülők háza táján. Nos, előbb-utóbb igen. “De rögös út vezet odáig” – figyelmeztetnek a sorozat írói. De addig is kapunk majd visszaemlékezéseket és megvitatjuk mit is jelent majd az, ha a gyermekük világra jön.
 
Az Entertainment Weekly-nél viszont Charming és Hófehérke után érdeklődtek és válaszként kedvező híreket kaptak a páros rajongói. Az elmúlt évadokban eléggé a háttérbe szorultak Emma szülei, a hatodik évadban viszont az írók ígérete szerint többet látjuk majd őket. “Charmingnak mindig is sok kérdése volt a családját és az édesapját illetően, amikre azt hitte már választ kapott. Most azonban a múltja nagyon fontossá válik a jövője szempontjából. Hófehérkével ezért új kalandra indulnak a múlt feltárása érdekében, ám ahogy haladunk előre ez is csak új akadályokat állít a hőn áhított boldog befejezés útjába.
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..