Interjú Némó Kapitánnyal

0
11
megtekintések

Az “Egyszer volt, hol nem volt” leszerződtette Faran Tahirt a Nautilus keménykötésű kapitánya, Némó szerepére, akiről azt rebesgetik, hogy érdekes kapcsolata lesz Storybrooke bentlakó kapitányával, Hookkal. Tahir karaktere a 6×06-os epizódban kapcsolódik majd be a történetbe és a színész az International Business Times India csapatának adott interjúban néhány apróságot is elárult az új szerepéről.
 
Gratulálunk az új szerephez! Milyen érzés volt csatlakozni a stábhoz?
Köszönöm szépen. Egyszerűen csodás. Némó kapitány legendás irodalmi alak. Igaz, az eredeti műben is Dél-Ázsiai felmenőkkel rendelkezik a karakter, de szinte soha nem ilyen színészt választanak a szerepre. Most viszont igen, szóval izgatottan fogadom a kihívást.
 
Hamar megtudjuk, hogy Hook és Némó ismeri egymást?
Majd meglátjátok. De ne aggódjatok, szuper lesz.
 
Tudod már, hogy meddig maradsz Storybrooke környékén?
Egy darabig a környéken leszek azt hiszem… de ez tényleg az írókon függ.
 
Az OUAT mellett a “Hawaii Five-0”-ban is kaptál egy vendégszerepet. Erről mit árulhatsz el?
Lucky Morad egy playboy üzletember, aki érintett pár sötét üzletben.
 
Ezeken túl mik a terveid a közeljövőre nézve?
Lesz pár filmes projektem, amin most dolgozunk. Akció filmek. Hamarosan már többet is mondhatok.
 
Befutott muszlim-amerikai színészként milyen tanácsot adnál a fiatal színészeknek? Nehéz muszlim színészként betörni Hollywoodba?
Ez nehéz feladat, mindegy honnan jössz, de a lényeg, hogy mindig maradj hű a meggyőződésedhez. Ne kedvetlenítsenek el a bukkanók. Csak koncentrálj a feladatra és arra hogy hova akarsz eljutni.
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..