Emma szerepe az új hadműveletben

0
3
megtekintések

Legutóbb Mr. Hyde – egy Zörgőfürgével kötött alku keretén belül – zsebrevágta Storybrooke városát, így az Elmondatlan Mesék Földjéről jött karakterek átköltöznek Maine kisvárosába.
 
De miben is különbözik egy Elmondatlan Történet az 1. évadban látottaktól Henry mesekönyvéből?
“Ezek olyan történetek, amiknek még ki kell bontakoznia.” folytassa Eddy Kitsis, a sorozat egyik alkotója “Látni fogjátok azt a sok embert, aki az Elmondatlan Mesék Földjére mentek, hogy szó szerint lenyomják azt a bizonyos “szünet” gombot, mintha csak a TiVo-n néznék az életüket.”
 
Szóval ahogy az első évad azt tárta fel, mi történt a tündérmesék szereplőivel, akiket ismertünk és szerettünk azután, hogy valódi emberek lettek, “Most jön egy csavar az alapötleten.” folytatta Adam Horowitz. “Mi van ha néhány sztori nem egészen úgy ért véget, mint gondoltuk, csak fel lettek függesztve középtájon? Egyáltalán mi veszi rá a karaktereket, hogy fel akarják függeszteni történetüket?”
 
Kitsis elárult pár okot példaképp “a félelem, hogy nem akarnak valamivel szembenézni.” De most, hogy Hyde áthelyezte őket Storybrooke-ba, a “szünet” gomb is kioldódott, akár tetszik, akár nem.
 
“Látni fogjátok ahogy a karaktereink segíteni akarnak” mondja Kitsis. “És látni fogjuk Emmát is visszatérni a régi pozíciójába, ahol Megmentőként akar segíteni az embereknek a boldogságuk megtalálásában.” — miközben felfedezi, hogy előtte is voltak már megmentők beleértve Agrabah híres utcagyerekét, Aladdint is.
 
Kitsis megígérte, hogy visszatérünk az alapokhoz és Storbyrooke lesz a székhely, amin az első évadban is volt a hangsúly. “Ott lesz Emma, ahogy körbe-körbe vezet a Sárga Bogárral, és segít az embereknek megtalálni a boldog befejezést. ”folytatta. “Ezt akarjuk viszontlátni idén.”
 
Kaptunk egy új promóképet is valamelyik részből, melyen a Gonosz királynő és Zelena látható, ami már elérhető a galériánkban is ide kattintva!
 

 
Rajongók átlal feltett kérdés: A sorozat választ fog adni Mr. Gold új frizurájára? —Rebecca
Ausiello: Ugyan a bajuszát már eltüntette Robert Carlyle, amit a nyáron növesztett a Trainspotting folytatása kedvéért, de Begbie rövidre nyírt frizuráját magával hozta Storybrooke-ba. Zörgő jellegzetes hosszú sörényének a hiánya “mindenképpen ki lesz fejtve” – mondja Horrowitz. “És a magyarázat nem csupán annyi lesz, hogy elment lefogatni a Trainspotting 2-tőt.”
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..