Elpusztítható a sötétség?

0
5
megtekintések

A hatodik évad témája: Az ötödik évad végén Regina szó szerint megkettőzte az erőit, ami az egyik fő hajtóerővé válik az elkövetkező évadban és a többieket is arra készteti, hogy alaposabban szemügyre vegyék a saját belső világukat. Persze a fő kérdés még mindig az lesz, mint tavaly: tényleg el lehet pusztítani a sötétséget?
 
Mire számíthatunk? Új Disney karakterként színre lép Jázmin (Karen David) és Aladdin (Deniz Akdeniz), akik közül az utóbbi szintén Megmentő, mint Emma. Így hát mélyebbre ásunk a Megmentők mitológiájában – ahogy előző évben a Zordonokat vettük górcső alá – és megtudjuk, hogy a történelem azt igazolja, hogy a Megmentők sorsa ritkán zárul boldog befejezéssel.
 
Kapcsolati kérdések: Emma és Hook igyekszik tovább mélyíteni a viszonyukat, miközben mélyebbre ásunk Hook múltjában is a hatodik évadban. “Tavaly Emma kimondta a szeretlek szót úgy is, hogy nem voltak életveszélyben. Hook már alig várja, hogy tovább mélyítse ezt a kapcsolatot, de ezzel egy időben még mindig úton van a megváltás felé. Idén látni fogjuk, amint apait-anyait bedob a hőssé válás érdekében. Vannak még meglepetések Hook múltjában, amit eddig nem láttunk” – nyilatkozták a sorozat írói.
 
Belle és Zörgő hamarosan újra egyesül -hiszen Emilie de Ravin megszülte a kisbabáját, így nem kell tovább alvóátok alatt tartani – tehát arra sem kell sokáig várnunk míg a kispapa és a kismama végre megejtheti azt a fontos beszélgetést és tisztázzák, hogy hol áll a kapcsolatuk. Ám amíg a baba megszületik, még rögös út vár rájuk.
 
Ajánlott hatodik évados cikkek kattints a címre, ami felkeltette az érdeklődésed:
Spoilerek a premier epizódról
6×01 epizód leírás
Emma szerepe az új hadműveletben
Kérdezz-felelek: a sorozat írói válaszolnak
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!