6×01 “A Megmentő” leírás és promóképek

0
8
megtekintések

A premier epizódban miközben a hőseink hozzálátnak Hyde megállításához Emma egy rejtélyes mellékhatást fedez fel és Storybrooke-ot elárasztják az Elmondatlan mesék földjéről menekültek. Ezalatt Regina és Zelena végre elfogadják a köztük lévő nővéri köteléket és lakótársakká válnak, Gold pedig még mindig Belle felébresztésén dolgozik egy idegen segítségével.
 
A visszaemlékezésekben az egykori Agrabah-ban Jafar felkeresi az elkínzott Aladdin-t és fény derül egy titokra a Megmentő létről.
 

További epizódképek a galériánkban – [ide kattintva] elérheted

 
Állandó szereplők:
 
Ginnifer Goodwin – Hófehérke/Mary Margaret, Jennifer Morrison – Emma Swan, Lana Parrilla – Gonosz királynő/Regina, Josh Dallas – Charming herceg/David, Emilie de Ravin – Belle, Colin O’Donoghue – Hook kapitány, Jared S. Gilmore – Henry Mills, Rebecca Mader – Nyugati Boszorkány/Zelena és Robert Carlyle – Zörgőfürge/Mr. Gold.
 
Vendég szereplők:
 
Raphael Sbarge – Archie Hopper/Tücsök Tihamér, Beverley Elliott – Nagyi, Oded Fehr – Jafar, Deniz Akdeniz – Aladdin, Tarun Keram – Emir, Peter Marcin – Vezér, Jordan Ashley Olson – Fiatal nővér/Orákulum, Giles Matthey – Morpheus, Thomas Gasior – Muskétás #1, Ingrid Torrance – elmegyógyintézeti nővér, Hank Harris – Dr. Jekyll és Sam Witwer – Mr. Hyde.
 
Az epizódot írta Edward Kitsis és Adam Horowitz, rendezte Eagle Egilsson.
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..