6×01 “A Megmentő” elérhetőségek

Közérdekű: A felirat ahhoz a verzióhoz készül, amelyik a címében is fel van tüntetve (AVS/AFG). Ha másik verziót töltesz le, nem biztos, hogy tökéletes lesz hozzá az időzítés! Mivel sikerült egy új segítőt találni izsolt személyében lehetséges, hogy már a szokott hétfő este 8-as időpontban elkészülünk, de mivel ez lesz az első közös munkánk még nem tudom mennyire sikerül rögtön összedolgozni stb. A felirat állásáról facebook-on és itt az oldalon is folyamatosan tájékoztatunk titeket, kérlek legyetek türelmesek.
 
A torrentről letöltött részeket 24 óráig tárolhatod legálisan a gépeden!
 
Elérhetőségek:

Letöltés Letöltés 720px Online angol
Magyar Felirat Feliratos vidto Feliratos inda

[Segítség] az epizódnézéshez // További elérhetőségek a [Média] menüpontban
 

8 hozzászólás

 1. Lance88Oncer

  IMÁDOM?! 😀 Köszönet a feliratért.:) Egyetlen egy gond van, mégpedig az, hogy egyre hamarabb vége van egy-egy résznek annyira izgalmasak xD *o* <3 Nagyon szuper volt 😀 Shaly jó embert választottál magad mellé fordítónak.:)

  1. Szia! A felirat az AVS/AFG verzióhoz készült, ezeknek azonos az időzítése. A 720px-eles AVS torrent elérhetőséggel van fent, sajnos a kicsihez csak direkt letöltési linkeket találtam. Ha a mega letöltés problémás neked, másik verziót is tudok adni, de torrent linkem nincs hozzá jelenleg.

   Természetesen ha legközelebb lesz torrent elérhetőség, akkor az kerül ki.

 2. Visben

  Hiányzott már a Gonosz Királynő, mint egy falat kenyér! 😀 Zseniális színészi játék! <3

  És annyira szép szimbolikus az epizód végén, hogy Zelena gonoszságát mindig a zöld szín jelezte, a Királynő pedig egy zöld színű koktélt tol felé.

 3. Emma biztosan nem fog meghalni.
  Regina magyarázta meg a végén, hogy miért. Mindenki több történetből áll, neki a Gonosz Királynő csak egy volt a sok közül.
  Emma is több történet összegyúrása, a Megmentő szerepe egy ezek közül. Ha meg is ölik Megmentőként, akkor is csak a Megmentő énje hal meg, maga Emma nem. A Megmentő szerep továbbszáll valakire, Emma pedig élhet tovább, ennek az egésznek a terhe nélkül.
  Ha így lenne, akkor az egy nagyon szép befejezés és lezárás lenne amúgy… 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.