6×01 “A Megmentő” elérhetőségek

8
23
megtekintések

Közérdekű: A felirat ahhoz a verzióhoz készül, amelyik a címében is fel van tüntetve (AVS/AFG). Ha másik verziót töltesz le, nem biztos, hogy tökéletes lesz hozzá az időzítés! Mivel sikerült egy új segítőt találni izsolt személyében lehetséges, hogy már a szokott hétfő este 8-as időpontban elkészülünk, de mivel ez lesz az első közös munkánk még nem tudom mennyire sikerül rögtön összedolgozni stb. A felirat állásáról facebook-on és itt az oldalon is folyamatosan tájékoztatunk titeket, kérlek legyetek türelmesek.
 
A torrentről letöltött részeket 24 óráig tárolhatod legálisan a gépeden!
 
Elérhetőségek:

Letöltés Letöltés 720px Online angol
Magyar Felirat Feliratos vidto Feliratos inda

[Segítség] az epizódnézéshez // További elérhetőségek a [Média] menüpontban
 

Előző cikkMire számíthatunk idén?
Következő cikk6×02 előzetes
MEGOSZTÁS

8 HOZZÁSZÓLÁS

 1. IMÁDOM?! 😀 Köszönet a feliratért.:) Egyetlen egy gond van, mégpedig az, hogy egyre hamarabb vége van egy-egy résznek annyira izgalmasak xD *o* <3 Nagyon szuper volt 😀 Shaly jó embert választottál magad mellé fordítónak.:)

 2. Izgalmas első rész! Végre, olyan hosszú volt ez a várakozás. Köszönjük a feliratot! 🙂
  ( Azért én egy kicsit aggódom Emma miatt. )

 3. Sziasztok!
  Esetleg lesz lehetőség ezen a Megaizén kívül is letölteni a részt mint eddig is?
  Köszönöm a választ előre is!

  Üdv és szép estét!

  N.

  • Szia! A felirat az AVS/AFG verzióhoz készült, ezeknek azonos az időzítése. A 720px-eles AVS torrent elérhetőséggel van fent, sajnos a kicsihez csak direkt letöltési linkeket találtam. Ha a mega letöltés problémás neked, másik verziót is tudok adni, de torrent linkem nincs hozzá jelenleg.

   Természetesen ha legközelebb lesz torrent elérhetőség, akkor az kerül ki.

 4. Hiányzott már a Gonosz Királynő, mint egy falat kenyér! 😀 Zseniális színészi játék! <3

  És annyira szép szimbolikus az epizód végén, hogy Zelena gonoszságát mindig a zöld szín jelezte, a Királynő pedig egy zöld színű koktélt tol felé.

 5. Emma biztosan nem fog meghalni.
  Regina magyarázta meg a végén, hogy miért. Mindenki több történetből áll, neki a Gonosz Királynő csak egy volt a sok közül.
  Emma is több történet összegyúrása, a Megmentő szerepe egy ezek közül. Ha meg is ölik Megmentőként, akkor is csak a Megmentő énje hal meg, maga Emma nem. A Megmentő szerep továbbszáll valakire, Emma pedig élhet tovább, ennek az egésznek a terhe nélkül.
  Ha így lenne, akkor az egy nagyon szép befejezés és lezárás lenne amúgy… 🙂

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..