6. évad premier – spoilerek

0
10
megtekintések

A sorozat alkotói Adam Horowitz és Eddy Kitsis izgatottak, hogy a hatodik évadban ismét Storybrooke-ban rendezkedünk be – mesélték a tvline csapatának – és ismét mélyebbre áshatunk a karakterek lelkébe, hogy megtudjuk mi teszi őket azzá akik, miközben segítséget nyújtanak Aladdinnak és a többieknek az Elmondatlan mesék földjéről a hirtelen mozgásba lendült meséikkel.
 
“Míg a sötét átok nem adott választási lehetőséget, ezek az emberek különböző okokból, de önként döntöttek úgy, hogy szünetre teszik az életüket. De Emmát is látni fogjuk Megmentőként, a régi szerepében, ahogy próbál segíteni az embereknek megtalálni a boldogságot.” – mesélték a magazinnak.
 
Ezalatt Regina küszködik a számtalan elágazással, amit a kettészakítása okozott, míg az egészen gonosz Gonosz királynő egy nagyszabású tervet eszel ki hőseink ellen, a tőle megszokott uralkodói stílussal és előkelőséggel átitatva. A Charming család ellen például bevet valamit a múltból, ami így ismét játékba kerül.
A kérdés már csak az, hogy mennyire erős a frissen megtalált nővéri kötelék Regina és Zelena között és a boszi kinek az oldalára áll?
 
Bónusz spoiler: Morpheus – az álmok istene – valami okból kifolyólag nagy érdeklődést mutat majd Gold missziójának végkimenetelét illetően. Azt ugyan az írók nem árulták el, hogy miért érdekli sikerül e Belle-t felébreszteni, de az biztos, hogy a férfi “nagyon motivált és érzelmileg is érintett az ügyben”.
 
Mindezek mellé egy képet is kaptunk a premierből, amit teljes méretben már megtaláltok a galériánkban:
 

Emma, David és Jekyll a roncsnál

 
Aki esetleg lemaradt róla: A 6×01-es epizód rövid leírását is megkaptuk már a szereplők listájával együtt, [ide kattintva] elérhető.
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..