6. évad – Mi vár a párokra?

0
21
megtekintések

Már a finishben vagyunk emberek, hétfőn startol a hatodik évad! Felkészültetek? Ami a feliratot illeti, egyelőre nem tudok biztosat ígérni: mivel sikerült egy új segítőt találni izsolt személyében lehetséges, hogy már a szokott hétfő este 8-as időpontban elkészülünk, de mivel ez lesz az első közös munkánk még nem tudom mennyire sikerül rögtön összedolgozni stb. A felirat állásáról facebook-on és itt az oldalon is folyamatosan tájékoztatunk titeket, kérlek legyetek majd türelmesek, igyekezni fogunk.
 
Na és akkor a lényeg, nézzük mi vár a sorozat párosaira a hatodik évadban:
 
Hófehérke és Charming

Az elmúlt évadokban a sorozat legelső szerelmespárja kissé háttérbe szorult – köszönhetően a színésznő 2 egymást követő terhességének – de most eljött az idő, hogy újra előlépjenek és ismét komolyabban is részt vállaljanak a történetben. “Az elmúlt években mindig utaztunk – Sohaországba, az Alvilágba – most hogy visszatértünk, ideje kialakítani a mindennapi életet idehaza. Szóval próbálunk többet mutatni a hétköznapi, normális eseményekből.” – mesélik a producerek. “Az első epizódokban Hófehérke arra keresi a választ, hogy egyáltalán mi számít normálisnak és hogyan valósíthatja ezt meg.” – folytatják, majd elárulják, hogy rajtuk keresztül címezik meg azt a kérdést is, hogy mit is jelent pontosan a “boldog befejezés” és ez pontosan mit takar a családjuk számára.
 
Belle és Zörgőfürge
Ez a páros idén is hű marad önmagához és továbbra is valóságos hullámvasút az út, aminek elébe néznek. “Azt hiszem Belle most eléggé ott tart, hogy végleg lemondott Zörgőfürgéről. De úton a baba, ami eléggé megbonyolítja a helyzetet. Amint gyermeked születik félre kell tenned a személyes érzéseidet és a gyermek érdekét tenni az első helyre, bármennyire is ki nem állhatod a partnered. Ez bizony próbára teszi őket. Nem mondom, hogy Belle utálja Zörgőt, de a sorozatos csalódás miatt igazán mérges rá.” – mesélik a sorozat alkotói, miközben rámutatnak, hogy a szerelmet és a gyűlöletet csak egy hajszál választja el egymástól.
“Igaz szerelem volt közöttük, szóval Belle most még rágódik azon, hogyan haladjon tovább az életében. Zörgő olyan helyzetet teremtett, ami miatt menthetetlennek látszik a kapcsolatuk, szóval Bellenek még ki kell gondolnia, hogy adjon életet ennek a babának és miképp nevelje majd fel.”

De hogy valami jó hírt is kapjatok Rumbelle rajongók, lesz néhány lélegzetelállító visszaemlékezés a páros múltjából, amiben szerepel az ikonikus arany ruha, egy teáscsésze és egy váratlan fordulat is.
 
Emma és Hook

Miután az előző évad csupa izgalom és romantika volt a CaptainSwan rajongók számára, a hatodik évaddal véget ér a “nászutas” időszak és belecsapunk a lecsóba. Emmának igazi áll leesős, szívszorító gondokkal kell szembenéznie idén, ám ahelyett, hogy ezek terhét megosztaná a párjával, visszatér a régi jól bevált módszerhez és magában tartja a kétségeit. “Szürke területre érkeztünk. Emma kegyes hazugságnak szánja, de Killian valószínűleg nem így fogja érezni, amikor tudomást szerez róla. Emma ha gondokkal szembesül mindig visszatér az első évados módszeréhez, falakat emel maga köré és igyekszik egyedül a dolgok végére járni, anélkül hogy beavatná a többieket. Amikor tavaly kimondta a szeretlek szót és leengedte a falat, nem csak a jó, de a rossz is visszatért. Szóval ez a falat fel – falat le játék hajtja majd idén kettejük kapcsolatát Hookkal.” – árulták el az alkotók.
 

Regina
Regina idén a gyásszal és a továbblépéssel küszködik majd, miközben halad tovább a hőssé válás útján. A sorozat írói ismét megerősítették, hogy Robin sajnos nem tér vissza többé. “A sorozat célja nem csak az, hogy elérd a boldog befejezést, hanem az is, hogy túl lépj rajta. Regina kezdi magába fogadni a reményt. Fel fogjuk tárni, hogy milyen változásokat idéz elő benne, hogy megszabadult a Gonosz királynőtől. Ez a változás segít neki szembenézni néhány dologgal, amivel eddig nem volt képes szembenézni.”

Azonban ha új románcra nem is, sok testvéri jelenetre azért számíthat Regina, igaz kettejük kapcsolata Zelenával továbbra sem lesz egészen zökkenőmentes. “Zelena most elfoglalt a gyermekével és a bonyolult viszonyával a városlakókat illetően. A királynő színre lépése eléggé megkavarja a dolgokat és ki tudja, hogy reagál majd rá. Mondhatni szándékosan nyitottan hagyjuk ezt a kérdést egy időre. De a sorozat elsősorban a családról szól. Van benne sok románc – amit látni is fogtok az első pár epizódban – de az átkot az anya és fia közötti szeretet törte meg. Ebben a műsorban a család az első.”
 

Előző cikk6×01 jelenet #2
Következő cikk6×01 jelenet #3
MEGOSZTÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..