Többet tudhatunk meg Belle múltjáról

0
4
megtekintések

Szegény Belle, az 5. évad második felében Pandora szelencéjében ragadt, ráadásul álomátokkal, a fináléban pedig ez változatlan maradt. Az már csak hab a tortán, hogy még terhes.

Szerencsére nem kell sokat várni ahhoz, hogy újra láthassuk mindenki kedvenc Szépségét. A sorozat készítői, Edward Kitsis és Adam Horowitz, biztosítottak minket, hogy Belle hamar kijut a szelencéből és visszatér Storbyrooke-ba. “Nemsokára, a premierben mélyebbre ásunk Belle múltjában.” folytatja Horowitz “Nem lesz sokáig csapdában.”

A másik izgalmas hír Belle rajongói számára, hogy többet tudunk meg a történetéről és a családjáról, amikor a sorozat szeptemberben visszatér. “Kiszabadul a dobozból. Visszatér Storybrookeba.” – mondja Emily de Ravin “És ennek következtében többet tudtok meg Belle-ről és a családjáról a folytatásban.”

Mélyebbre ásunk a múltjában az anyával és az apjával? Vagy egy titkos testvérről fedjük fel a titkot? Sosem zárhatunk ki egy rejtett családi kapcsolatot ebben a sorozatban.

Ami a kapcsolatuk alakulását illeti a Szörnyetegével, csak remélni tudjuk, hogy megoldják a gondokat a kapcsolatukban Zörgőfürgével, mielőtt még Belle világra hozná gyermeküket. A gyereknek elég kemény lesz már az is, hogy a Zordon lánya/fiaként kell felnőnie, el sem tudjuk képzelni, milyen nehéz lenne ha ehhez még hozzáadjuk az elidegenedett szülőket…

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..