Gonosz múlt kísérti Hófehérkét

0
3
megtekintések
ONCE UPON A TIME - "The Savior" (ABC/Jack Rowand) GINNIFER GOODWIN

Az exkluzív 6. évados képen Hófehérke, David és Regina kimentek az erdőbe, hogy felfedezzék a szokatlan roncsot Storybrooke erdejében, ami az elmondatlan mesék hőseinek megérkezése nyomán került az erdőbe, miközben azon igyekeztek, hogy áttelepítsék a különös kisvárosuk Mainbe. Az egykori harcos hercegnő tudja, hogy valami, amit még Regina királynő énje tett a múltban, az kezd előtörni körülöttük.
 
“Hófehérke története Reginával visszatér és kísérti őt és Charmingot” – nyilatkozta Adama Horowitz a TVLine -nak. “A terv, ami évekkel ezelőtt még mozgásban volt a Gonosz királynő által, veszélyes alakot ölt napjaink Storybrookejában.”
 
Esetleg az a baljós csavar kapcsolódik be, amit még Josh Dallas (Charming) osztott meg a Comic-Conon, miszerint  “néhány dolog” megváltozik, amiről azt hitte nagy igazságok az életében. Talán nem is voltak azok? Ezzel kell megbirkóznia?
 

 
Kapcsolódó cikkek:
 
Első 6. évados leírás

6. évados előzetes – magyar felirattal

Jafar & Aladdin jelenet – magyar felirattal
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..