Első 6. évados leírás

0
13
megtekintések

Amikor az “Egyszer volt, hol nem volt” visszatér a hatodik évadával, vele együtt érkezik a klasszikus gonosztevője is, a Gonosz királynő. A sorozat alkotói Edward Kitsis és Adam Horowitz meghívnak minket, hogy csatlakozzunk mindenki kedvenc mesehőseihez a harcban, amikor szembenéznek ezzel szuperfelkészült ellenféllel.
 
Amikor Regina ketté hasította önmagát, hogy megkísérelje legyőzni a gonosz énjét, valójában csak a városra szabadította a Gonosz királynőt, akarata ellenére. Most pedig, hogy a királynő visszatért készen áll arra, hogy az ébredése után csak pusztítást hagyjon maga után. Eközben Regina is ráébred, hogy a sötét oldalától nem lesz olyan könnyű megszabadulni, mint ahogy elképzelte, különösen amikor foglalkoznia kell a királynő elszabadulásának következményeivel.
 
Emma rálel egy egész életét megváltoztató titokra, ami komoly hatással lehet a családjára és a szeretteire nézve. Amíg a hősök próbálnak megbirkózni azzal, amivel Emma szembesült, addig Henry üdvözli az Elmondatlan mesék földjéről érkezőket és ígéretet tesz, hogy segít nekik a történetük végére járni. Ám hamarosan Hófehérke, Charming herceg, Regina, Hook kapitány és Zelena is belefolyik ezekbe az elmondatlan mesékbe és azon kapják magukat, hogy őket is megkísérti a befejezetlen múlt.
 
Eközben Gold – miután átjátszotta Storybrooke városát Mr. Hyde kezére – folytatja a küldetését, hogy felébressze Belle-t az önként vállalt álomátok hatása alól, abban a reményben, hogy újra együtt lehessen vele és a még meg sem született gyerekükkel.
 
Az évad során sok új ismerőssel is találkozunk, például megjelenik Aladdin (Deniz Akdeniz), egy korábbi Megmentő, aki talán válaszokkal szolgálhat Emma kérdéseire, de érkezik még Jafar (Oded Fehr), Jázmin hercegnő (Karin David), Monte Cristo grófja (Craig Horner) és Morpheus (Giles Matthey) is.
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..