6×05 – Forgatási infók és képek

0
9
megtekintések

Már javában zajlanak a 6×05 forgatásai, így máris kaptunk friss híreket kedveinceinkről. Már Zelena is a forgatásokon van, de Archie is visszatér ebben az epizódban is. Rajtuk kívül Hookról, Emmáról és Zörgőről kaptunk forgatási képeket, de azt is megtudtuk, hogy ebben az epizódban is feltűnik a Gonosz királynő.
 
Emmának Archieval volt közös jelenete, melyben Archie irodája előtt beszélgettek, majd Emma elhajtott a sárga kocsijával. Zelenát a kis Robinnal lehetett látni a Nagyinál, ahol a beszámolók szerint Nagyi is feltűnt és Zörgőt is lehetett látni az étterem előtt Zelenával. A beszámolók szerint Jázmin is a forgatásokon van, valamint kaptunk egyenesen az alkotóktól egy különös spoiler képet, melyen úgy látszik, valaki egy kitépett szívet tart a kezében (esetleg a Gonosz királynő?), valamint egy képet is megosztottak Archie kutyusáról, tehát ezek szerint Pongó szintén feltűnik az epizódban. Jelenleg ennyit tudunk, amint lesz több hír, hozzuk. Addig is, lessetek meg pár képet alább!
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..