6×04 – Forgatási képek és infók

0
15
megtekintések

A 6×04 “Különös eset” forgatásai már javában zajlanak, Facebook oldalunkon láthattátok, hogy Karen David (Jázmin) már meg is érkezett a forgatásra, valamint megtudtuk, hogy Jafar is debütál ebben az epizódban.
1 . jelenet: Rumbelle + Mr. Hyde

2. jelenet: Rumbelle + Hook (Regina, Mr. Hyde, Hook és Jekyll csak próbált, de eltolták a jelenetüket szóval hamar végeztek és hazamentek, feltételezzük ezt Mr. Hyderól is, mivel őt utána nem láttuk.)

3. jelenet: Hook, Jekyll és Belle

Utolsó jelenet: Zörgőfürge
Belle, Zörgő, Jekyll és Hook A Jolly Roger fedélzetén voltak. Bellen estéji ruha? A napokban a hajón forgattak, Wasingtonban és a kikötőben, a  Steveston’s Britannia Shipyard Park -ban forgatási helyszínként. Más is lehetett a hajón, de egyedül Emily de Ravin (Belle) állt meg korábban reggel. Alább találtok pár forgatási képet.

Hook és Zörgő (Robert Carlyle a Trainspotting 2 beli szerepéért levágatta a haját, viszont a forgatásokon minden bizonnyal parókát fog viselni.)

Belle estéji ruhában

 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..