6×03 – Információk és képek

0
14
megtekintések

Igen, ismét kaptunk híreket és képeket a 6×03 forgatásáról. Ezeket természetesen mind a lelkes rajongóknak köszönhetjük! Először is megtudtuk, hogy három jelenetet forgattak a napokban a Central Parkban. Az első két jelentenél  nem igazán lehetett látni, mi is történik. Annyit tudunk, hogy Regina, Charming, Hófehérke, Dr. Whale és Jekyll volt együtt az első vagy a második jelenetben.

A harmadik jelenetben egy pár sétált a kastélynál, beszélgettek, mikor egy nő ment mögöttük (akiről kiderült, hogy ő Hamupipőke mostoha anyja) aki leütötte férfit (aki egyébként a beszámolók szerint egy szolgáló) a tarkóján, majd leesett a földre. A lány (akiről úgy gondoljuk, ő Hamupipőke egyik mostohatestvére) sírt. Beszélgettek egy kicsit, majd pedig megütötte őt is. Hamupipőke odaszaladt és leállította őket. Rájuk sikított, hogy leálljanak, majd beszélt. A mostohaanya elvonszolta Hamupipőke mostohatestvérét a srác testétől, egyenesen be a kastély szerű építménybe. A mostoha a szolgáról beszélt és arról, hogy talál majd neki az ő szintjéhez valót. Hamupipőke lehajolt a férfihez és próbálta felkelteni.

Kaptunk egy-két képet is, alább meg is tekinthetitek. Ha lesz még több hírünk, hozzuk azokat is!

A mostohaanya

Hamupipőke a forgatáson

A szolágóló és Hamupipőke mostohatestvére.

 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..